2777
2789
عنوان

حموم نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6850 بازدید | 232 پست
باورم نمیشه ۶ماه یبار کسی حموم نره... ولی موهاشو باور میکنم نزنه چون منم اصن پشمامو نمیزنم

حتی اونجا؟؟؟؟؟

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
ولی اگه این حرف استارتر حقیقت داشته باشه خیلی بده واقعا علاوه بر  قضیه میکروب وبهداشت چقدر غس ...

واقعا من به شخصه پریوودی بدی دارم تا دو روزش و نمیتونم حموم کنم ولی بخدا روانی میشم آخه من عاشق حمومم ی حس ارامش خاصی بم میده 

قربونت کسی ک ب هیچی اهمیت نمیده غسل اینا ک واسش جای خودداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم که ننم میگه قابل توجهههه نینی سایتیایییی عزیزززز نننم گفتتتهههه😎🤣

خداروشکر دهاتیا از شما شعورشون بیشتره حتی از ننتون

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
من نماز نمیخونم ولی غسل میکنم ربطی نداره

غسل جنابت ربطی به نماز ندارم اصلا نجسی گناه داره حتی پاتو روی زمین بزاری خیلی گناه داره 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

دروغه بابا من ک باور نمیکنم ۶ ماه خییییلی زیاده امکان نداره، مو رو سرش نمیمونه ک اینطوری، بدنش ازخارش زخم نمیشه؟ وای حالم بهم خورد، تازه غسل اینا چی ینی همیشه نجس هست؟ اسی یه چی الکی گفتورفت مخ ماهاروکار گرفته🫤🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
احتمالا کرونا هم از این باشه

صددرصد بدبختا انداختن گردن خفاش وچینی ها😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
واقعا من به شخصه پریوودی بدی دارم تا دو روزش و نمیتونم حموم کنم ولی بخدا روانی میشم آخه من عاشق حموم ...

من تو پریودی که میرم حموم خونریزیم بند میاد اما بازم نمیتونمممم نرممم 

شما اینجوری نیستین؟

سلام جیگر

بامنی جیگر😀😀😀😀😀😂

اره

اخع وقتی خیلی بزرگ میشه مال ما خانوما اون ناحیه وسط زخم میشه در ضمن چون بعد دسشویی بخاطر موها خیس میمونه عفونت میگیری ها

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭