2777
2789
عنوان

حموم نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6850 بازدید | 232 پست

مگه میشهههههه .

قابل باور نیست .بیرون چ‌جور میره .لباساش سالی میشوره حتما. یه روز من نرم‌فرداش بو میدم فکرش عذاب اوره شوهرش بگیرش بندازش تو حموم بگه تا خودت نشستی نیا🤣یا خودش بشورش

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂 درواقع افکارت

+😂👀

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
بوی بد و رد کرده پر میکروب شده باید زنگ بزنیم شرکت بیان سم پاشی کنن 🤣

ولی اگه این حرف استارتر حقیقت داشته باشه

خیلی بده واقعا

علاوه بر  قضیه میکروب وبهداشت چقدر غسل به گردنشه

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
بخاطر کلمه آخری که گفتی الان خورده میشی 😁

من نمیگم که ننم میگه

قابل توجهههه نینی سایتیایییی عزیزززز نننم گفتتتهههه😎🤣

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))

شوهرش ببرتش هروقت رفت باهم برن عادتش بده بعدا دیگه کثیف شد خودشم کلافه میشه میره

با یه روانپزشک هم صحبت کنید یا ببریدش این یه افسردگی یا کمبود ویتامین ب د یه همچین چیزایی داره

لطفا درخواست دوستی ندید
کسی که نماز نمیخونه که غسل نمیکنه خواهرم همینه میگن ایمان پاکیزگی هم میاره هاااااا

من نماز نمیخونم ولی غسل میکنم ربطی نداره

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
باورم نمیشه ۶ماه یبار کسی حموم نره... ولی موهاشو باور میکنم نزنه چون منم اصن پشمامو نمیزنم

وااااچراااا؟؟؟میبافیشون؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..