2777
2789
عنوان

حموم نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6849 بازدید | 232 پست

شوخیه دیگ نه؟من هروز بعد سرکار میام دوش میگیرم شوهرم میگ همیشع موهات خیسه

حتی وقتایی ک ی روز درمیون میشه خودخوری میکنم حس میکنم کوهام جربه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣تا الان هیچوقت اونجوری بهش نگاه نکرده بودممم

ن چشای من الودس بیخیال😂💔

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
بچه ها نگین شاید افسردگی داره باید کمکش کرد دست خودش نیست که خدا برا هیچکس نیاره ولی مسخره کردن درس ...

بله حق با شماست اما متاسفانه هستن همچین آدمایی من خودم با چشای خودم متسفانه توی اقوام دیدم همه هم میدونن سیستم طرف چطوریه اصلانم افسرده نیست و بشدتم پولداره🥲

منم یکی میشناسم دوهفته یبار میره هرچی میخوره پاک میکنه روی لباساش دستاشو اینا تازه با افتخار هم میگف ...

عوق🤢🤮🤧

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

ن چشای من الودس بیخیال😂💔

😂 درواقع افکارت

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

یعنی بعد رابطه زناشویی حموم بی حموم تا رابطه بعدی و بعدی؟ 😐😶

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
بعد من زمستونا چون زود سرما میخورم هفته ای دوبار میرم ننم میگه داهاتی😐

بگو بیا یکی پیدا کردم منو سجده کنی😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃