2777
2789
عنوان

سرماخوردگی طولانی مدت کودک

1156 بازدید | 25 پست

سلام به همگی بچه ها پسرم از اول مهر که سرما خورده همچنان ته گلوش خلط داره و سرفه میکنه چندین بار دکتر بردمش و یه عالمه داروهای مختلف بهش دادم ولی خوب نمیشه واقعا دیگه موندم چیکار کنم تر خدا اگه راهکاری دارید ممنون میشم بهم بگید🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانشاسته فرنی درست کن به جای شکرعسل بریز..دمنوش آویشن عناب باعسل بده..عسل خالی هم خوبه...عسل آبلیمو آب ولرم..اگه تب نداشت..شیربازر دچوبه عسل بده...ولرم باشه..خوبه..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
بانشاسته فرنی درست کن به جای شکرعسل بریز..دمنوش آویشن عناب باعسل بده..عسل خالی هم خوبه...عسل آبلیمو ...

ولی اون فرنی عسل و امتحان نکرده بودم حتما براش درست میکنم❤️

هفت سالشه عزیزم

خداحفظش کنه..همونایی که گفتم انجام بده..مریضی طول میکشه...من به دخترم شربت سیموسپان برای خلط عااالیه..روزی سه بار۳نیم سی سی..بگیربده..من به دخترم دادم میدم..خیییییلی بهترشده..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
خداحفظش کنه..همونایی که گفتم انجام بده..مریضی طول میکشه...من به دخترم شربت سیموسپان برای خلط عااالیه ...

خدا دختر گل شما رو هم حفظ کنه عزیزم حتما براش میگیرم ممنون از راهنماییتون❤️