2777
2789

فقط با تلاش و تصمیمات  عاقلانه میشه به نتیجه رسید..دنبال چیز دیگه ای نباشید

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا و اینا بیا بیرون اگه میخوای عاقبت زندگیت خراب نشه 

یکی دوستام همینجوری ازدواج کرد با دعا بعد گرفت سر خونش دید با چ ادمهای وحشی ای طرفه مادر پسره هم دعا کرده بود ک این زن بگیره و ی جادوگر بود کلا پای اجنه رو ب زندگیت باز کنی تا آخر عمر سر و کارت با اونا میشه 

وقتی خانواده ات میگن نه لابد دلیل خوبی داره شما الان احساسی هستی بدیاشو نمیبینی به دلایل خانواده ات ...

میگن شغل دولتی نداره طایفش اسمشون بددرفته در صورتی ک حساب خونوادش با طایفش سواس

میگن شغل دولتی نداره طایفش اسمشون بددرفته در صورتی ک حساب خونوادش با طایفش سواس

شغل دولتی خیلی مهمه خیلی زیاد،ادم یا باید کارمند طوری باشه و تحصیل کرده یا اگه حالت بازاری داره باید خر پول باشه پسر عمه منم یه بوتیک زد فکر کرد بچه مایه داره 15 سال از زندگیش گذشت هیچی نشد مغازه رو جم کرد زن عاشقش هم ک میمرد براش جدا شد رفت ،تو این اوضاع حق با پدر و مادرته

تصمیم عاقلانش چیه تلاشش چیه ک راضی بشن 

شما خانوادتونو بهتر میشناسید و تنها راهش گفتگو هست اونم منطقی

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
شغل دولتی خیلی مهمه خیلی زیاد،ادم یا باید کارمند طوری باشه و تحصیل کرده یا اگه حالت بازاری داره باید ...

سربازه چن ماه دیگه تموم میکنه 

خونه ساخت تو این مدت 

پسر زرنگیه تو همین شغل ازادش 20-30 تومن درمیاره ماهی 

لیسانس یه رشته هم داره ک بعد سربازی بلاخره چن سال اینور اونور کار دولتی هم میره