2777
2789
عنوان

بازار اسباب بازی ایرانی و خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 4707 بازدید | 45 پست
خرید کردین ازش؟

اره خوب بود سه چهار سال پیش الانو نمیدونم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
آره  خیلی خوبه قیمتاش  کلا فکر نکنم بیشتر از ۴ یا ۵ تا مغازه اسباب بازی باشه  ولی ...

چهار پنجتا ؟؟؟؟
نبابا یه انبار داره اکثرشون اسباب بازی و عروسک دارن، از این خرس بزرگا هست   
همون به اون میدون کوچولوعه که میرسی دست چپ، اسم انبارشو یادم نیست

Today's pain means tomorrow's victory

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار پنجتا ؟؟؟؟ نبابا یه انبار داره اکثرشون از اسباب بازی و عروسک دارن، از این خرس بزرگا هست   ...

عهههه پس من ندیدم 

حدس میزدم بیشتر باشه

البته خسته بودم حال نداشتم بیشتر بگردم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

من رفته بودم بازار صالح اباد خیلی مغازه عروسک فروشی بود حتا ازین ماشین و موتور برقیا تونستی حتما سر بزن
سایتم هست میتونی بری تنوعشو ببینی
ارسالم میکنن برات
هم اسباب بازی پسرانه داره هم دخترانه

بازار بزرگ بعد سبزه میدون بازار اسباب بازیه . همهچی داره. اگر حال داشته باشی بری

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من صالح آبادو پیش نهادو میدم. بورس اسباب بازی و عروسکه. من حضوری رفتم قیمتاشون مناسب بود .. از طریق سایتشون تو گوگل با بازارش اشنا شدم  این بود سایت بازار salehabad.org. فکر میکنم فروش آنلاینم فروشگاهها دارن 

چه جالب نمیدونستم سایتم دارن

اره سایت دارن از گوکل پیدا کردم. فکر کنم اینستاگرام هم دارن حتی . تلگرامو مطمنم دارن . ی صالح آباد سرچ کنی اولین کانالی که میاره عمده فروشی بازار صالح آباد