2777
2789

آقابزرگ سرچ کن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم تنوع اش هم خوبه من یسری یه تومن خرید کردم، تمام اونایی که خریده بودم رو با قیمت عمده برام زد

اا چه خوب عالیه برای سیسمونی اگه به قیمت عمده بدن اسباب بازی رو

شما خرید کردین از صالح آباد؟ کیفیت اسباب بازیاش خوبه؟

آره 

خیلی خوبه قیمتاش 

کلا فکر نکنم بیشتر از ۴ یا ۵ تا مغازه اسباب بازی باشه 

ولی هم تنوع داشتن هم قیمتش خوب بود 

منم یه ماه پیش خرید کردم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
لینک نداره؟ چی سرچ کنم؟

https://salehabad.org/product-category/baby-supplies-entertainment/toy/
بفرما اینم لینکش
سایت بازار صالح آباد بزنی میتونی تو خوده سایت اسم محصول رو جستجو کنی و محصولا رو ببینی
من که معتادش شدم      اسباب بازی، ظرف، لوازم آشپزخانه هر چی میخوام اول میرم اونجا میبینم با چندتا فروشنده صحبت میکنم، قیمتا رو که دراوردم فهمیدم چی چنده اونوقت میرم از ارزان ترین جا میخرم  

Today's pain means tomorrow's victory