2777
2789
شما رفتید سونوی قلب ؟  دکتر زنان مراجعه کن فکر کنم بت شیاف بده

ن گفته بود هفته هشت برم ولی الان لک دارم اونم مداوم نه تو روز یبار قهوه ای اخه میگن قبل سونوی قلب شیاف نباید استفاده کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم رفتم دکتر اول فرستادم سونو تا مطمن بشه بچه داخل رحم هست، بعد هم بهم شیاف داد  و استراحت حل شد

الان هم برو دکتر و فقط اسراحت کن یعنی دراز بکش، دوش اصلا نگیر و پله خیلی بده و رابطه نداشته باش

ن گفته بود هفته هشت برم ولی الان لک دارم اونم مداوم نه تو روز یبار قهوه ای اخه میگن قبل سونوی قلب شی ...

انشالله که بخیری بگذره عزیزم. مواظب خودت بیشتر باش . چیزای سنگین بلند نکن.

شما ازمایش دادید اول یا با بی بی چک فهمیدید؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
منم داشتم رفتم دکتر اول فرستادم سونو تا مطمن بشه بچه داخل رحم هست، بعد هم بهم شیاف داد  و استرا ...

متاسفاته پله استفاده میکنم روزی یبار البته چون مجبورم سعی میکنم حداقل اروم حرکت کنم   اخه هفته پنجم ک سونو نمیفرستن چون فعلا چیزی جز ساک نیس

متاسفاته پله استفاده میکنم روزی یبار البته چون مجبورم سعی میکنم حداقل اروم حرکت کنم   اخه ...

همون ساک رو میبینه ک داخل رحم هست یا خدایی نکرده خارج رحم چون لکه بینی ممکنه فقط ممکنه نه حتما نشونه‌سقط باشه و اگه داخل رحم باشه بهت شیاف میده تا جاشو سفت کنه

شایدم دکتر شما نفرستادتون سونو ففط شیاف داد یا هر چیز دیگه ای، ولی یه دکتر زنان برو و حتما استراحت کن