2777
2789

تا چند جلسه باهاش رفتین؟

چقد زمان برد عادت کنه؟

مهد باید چه خصوصیاتی  داشته باشه؟ 

چجوری مهد خوب انتخاب کنم؟

کمکککک

یک بار بردم نموندم پیشش اومد خونه گفت خاله زده تو سرم

زنیکه انکار کرد

و الان من به هیچکس اعتماد ندارم

ولی خیلی دلم میخواد بفرستمش مهد چون تنهاست میخوام همبازی داشته باشه

سه سال و سه روزشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بله

عزیزم میشه بقیه سئوالارو هم جواب بدی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نموندیم پیشش چون اجتماعی است با همه خیلی زود دوست میشه ولی از مهد کودک هاش راضی نبودیم (خواهرم ۳ ...

پسرمم بدون ما میمونه و خیلی راحت با بقیه بازی میکنه

ولی تا بدرفتاری باهاش بشه دیگه به هیچ عنوان نمیره

دخترم ۴ سال و نیمه .قبلش می‌گفت تنها نمی‌رم .بعد از یکی دو روز اوکی شد و دیگه مشتاقه بره.مربیهاشم خوبن خدارو شکر .بنظرم سن دخترم کاملا مناسب بود برای مهد رفتن .شاید زودتر باشه سخت‌تر باشه براش

یکی دو هفته رفتم  دیگه نرفتم معلمش مهربونه خودش نگهش میداره  و وایساد دخترم

وقتی باهاشین تغییر رفتار نمیده؟

بهانه بگیره یا لوس بشه؟

مهد باشه که باهاش شعر زیاد بخونن زبان یادشون بدن کاردستی درست کنند مدام نشینن پای کارتون ورزش کنن باهاشون و مهدی که ناهار میده نبرید چون برنامه هفتگی می دن هر هفته همون غذا ها تکرار میده بچه تو دام تکرار می افته و یواش یواش از غذا ها زده میشه (صبحونه ها حداقل هفته یک بار تخم مرغ بدن)

دخترم ۴ سال و نیمه .قبلش می‌گفت تنها نمی‌رم .بعد از یکی دو روز اوکی شد و دیگه مشتاقه بره.مربیهاشم خو ...

رفتار مربی خیلی تاثیر داره 

اره سنش خوب بوده

پسر منم مشتاقه میگه برم مدرسه ریاضی بخونم 😀

ولی یکی بهش اخم کنه دیگه پاشو اونجا نمیذاره

پسرمم بدون ما میمونه و خیلی راحت با بقیه بازی میکنه ولی تا بدرفتاری باهاش بشه دیگه به هیچ عنوان نمی ...

خواهر منم همین طوریه یه هفته رفت بعد یه روز خیلی شلوغ کرد مربی شون گفت اگه شلوغ کنی برات پوشک می بندیم خواهرم رو اون موقع تازه از پوشک گرفته بودیم خیلی ناراحت شدم تا ۱ ماه فقط می گفت من دیگه نمی میرم خانم پوشکی برام پوشک می بنده قبول نمی کرد و اصلا دیگه مهد کودک نرفت

مهد باشه که باهاش شعر زیاد بخونن زبان یادشون بدن کاردستی درست کنند مدام نشینن پای کارتون ورزش کنن با ...

مگه اونجا هم کارتون میذارن😐؟!

نه من نمیخوام مرتب بره هر وقت دیدم حوصلش سر رفته ببرم

خیلی بد غذاست ولی تو شلوغی دور بچه ها غذاشو‌کامل میخوره میتونم ظرف غذاشو بدم با خودش ببره

مرسی از راهنماییت