2777
2789
از اسمی که روشون گذاشتن بدم میاد. منظورم گدا هست. کسایی که میرن گدایی.
فمینیسم قدرت منه💪💪💪  بهت چی بگم از لذت پرواز  وقتی حتی نمیدونی که ی اسیری
آخه امروز ی زن اومد در خونمون رو زد من به مامانم گفتم نمیخواد کمک کنی. بعد عذاب وجدان گرفتم. هرچند که مامانم کمک کرد. واقعا برام مسئله شده این موضوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا من چند روز پیش یه خانوم چادری در زد منم فک کردم مامان بزرگم اومده همینجوری ایفونو زدمممم بعد دیدم یا ابلفضل اینکه مامان بزرگم‌نیسسسس گوشیو برداشتم گفتم بله گفت کمک کنین گفتم باشه درو ببندین میام الان گفت چشم درو بست منم دلم سوخت کمک کردم خیلی گاوم بخدا همششش اینکارو میکنم
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
ما هم ی خانومه هست هرروز تقریبا میاد منم کلافه شدم مامانم بهش کمک میکنه اینم دیگه عادتش شده. منم عذاب وجدان دارم ک ب مامانم غر میزنم پرروش کردی

میشه واسه سلامتی بچه هامو همسرم ی صلوات بفرستین😇

نه نباید کمک کرد یه خانم جوون اومده بود زنگ خونمونو زده بود واسه گدایی مامانم گفت بیا کمکم کن دو روز تو کار خونه بهت 70 میدم قبول نکرد گفت صد می گیرم چقدرم پر توقعن حاضر نیستن کار کنن اونوقت ما پولی که با زحمت بدست اوردیم مفت بدیم بهشون
مامانم ازش پرسیده بود کجایی هستی.گفت واسه یک شهرم(اسمشو نمیگم شر بشه) بعد قسم و آیه که دخترم مریضه و واسه پول ندارم. خب آدم دلش میسوزه ولی عقل میگه کمک نکن
آخه تو ی حدیث خوندم که گفته بودن کسی رو دست خالی رو نمی نکنید بره حتی آگه میدونید نیازمند نیست. موندم بخدا
آلیس منم ی بار خونه داداشم بودم به بچه داداشم پول دادم ببره بده بهش بعد مثل چی ترسیدم دویدم خودمم رفتم پشت سرش
آخه آدم زورش میگیره .بعضیاشون که جوونن. خب برو کار کن تن پرور!!!! به جوونا که عمرا آگه پول بدم. جدیدا خیلی پاکستانی میاد آگه سرووضعشون رو ببینی. یک نی نی ام میندازن کولشون دیگه بدتر
نه کمک نمیکنم واقعا کمک نمیکنم
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘