2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظرف میوه و شیرینی و شکلات رو کجا می ذاری؟

قبلا میذاشتم رو میز جلو مبلی ولی الان میارم تعارف میکنم میبرم میذارم رو اپن فقط ظرف میوه خودشون و تخمه و این چیزا رو میز عسلیا هس، الان جا نمیشه دیگه

کاربر قدیمیم
بزرگ میخوای

آره ولی نه خیلی بزرگ فوقش در حد همین میز تاشو ای که دارم. این میز اگه ارتفاع پایه هاش قابل تنظیم بود خیلی خوب میشد ولی اصلا همچین چیزی نیست. یه میزی هم دیدم تبدیل به ناهار خوری می شد ولی گرون بود. آخه ناهار خوری هم دارم

خب ظرف ها رو نیار پذیرایی کن وقتی تموم شد میوه خوری یا شیرینی خوری ببر تو اشپزخونه 

انگار منم باید همین کار رو بکنم

ولی خوب یه وقت هست که مهمون پشیمون میشه از میوه ای که برداشته و می خواد عوضش کنه

فامیلای ما الکی تعارفی ان، بعضی هاشون اولش میوه بر نمی دارن میگن بعدا برمی داریم!

خونتون آپارتمانیه؟ چن متره؟ 

آره. فکر کنم ۸۵ یا ۹۰ باشه. ولی طراحیش خیلی بده. خودم هم یه میز ناهار خوری ۶ نفره بزرگ دارم که اونم کار رو بدتر کرده. فعلا هم توان عوض کردنش رو ندارم

آره. فکر کنم ۸۵ یا ۹۰ باشه. ولی طراحیش خیلی بده. خودم هم یه میز ناهار خوری ۶ نفره بزرگ دارم که اونم ...

اونا جا گیره خواستی عوض کنی میز ناهار خوریا ک صندلیاش میره تو خود میز بگیر هم شیکه هم کم جا یا کلا اگه ناهار خوری استفاده نمیکنی بفروشش جات باز میشه

کاربر قدیمیم
اونا جا گیره خواستی عوض کنی میز ناهار خوریا ک صندلیاش میره تو خود میز بگیر هم شیکه هم کم جا یا کلا ا ...

چرا خیلی استفاده می کنیم بعدا که خونه مون عوض شد باید تازه به فکر این باشم که میز ۶ نفره کمجا، جا میشه یا اینکه باید چهار نفره بگیرم.فعلا چون توی این خونه هستیم نمیشه تصمیم گرفت

آره سخته خونه کوچیک

تازه بعضیا بهم میگن چرا مبل پنج نفره گرفتی؟ یه جوریه. آخه طراحی خونه جوریه که اون تکه ی دیگه رو هرجا بذارم وسط راهه. بعدم معلوم نیست خونه بعدی چه جوری باشه. حالا بعضی ها ناهار خوری ندارن مبلاشون راحت تر جا میشه. ولی من می خوام حتما داشته باشم حتی اگه کوچیک باشه

تازه بعضیا بهم میگن چرا مبل پنج نفره گرفتی؟ یه جوریه. آخه طراحی خونه جوریه که اون تکه ی دیگه رو هرجا ...

ناهار خوریم خوبه خب واقعا به کار میاد چیز اضافی نیس

ینی میگن باید 7 نفره میگرفتی؟ 5 نفره ام کافیه اگه کسی زیاد خونت نمیاد

کاربر قدیمیم
ناهار خوریم خوبه خب واقعا به کار میاد چیز اضافی نیس ینی میگن باید 7 نفره میگرفتی؟ 5 نفره ام کافیه ا ...

آره خودشون خونه هاشون بزرگ تره

آره به نظر منم کافیه. اگرم تعداد بیشتری بیان، صندلی ناهار خوری رو میارم. برای همین دوست دارم بعدا میز و صندلی غذام با مبل ها ست باشه که وقتی صندلی غذا رو میارم توی پذیرایی قشنگ تر باشه. ولی خوب هم الان شرایطش نیست هم خونه بعدی معلوم نیست چه جوریه

آره خودشون خونه هاشون بزرگ تره آره به نظر منم کافیه. اگرم تعداد بیشتری بیان، صندلی ناهار خوری رو می ...

انشالا بعدی بزرگتر باشه اگه میتونید خونه حیاط دار بگیرید آپارتمانیا همشون کوچیکن

کاربر قدیمیم