2777
2789

از ۶ سالگی به بعد تا الان فرد شلوغ و بی نظمی هستم

فکر کن مامان بشم حسابی با بچه ها خونه رو میترکونیم😅😍

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف نباشه خونه‌ی خودم

همیشه تمیز و مرتبه خودم‌اینجوری نبودم ولی از بس شوهرم آدم مرتب و تمیزیه مثل خودش شدم

شوهرمم خیلی کمک میکنه البته

وقتی بیاد خونه یه چیز سرجای خودش نباشه کلافه میشه

این همه‌تمیزیش اذییتم میکنه‌گاهی اوقات

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
تعریف نباشه خونه‌ی خودم همیشه تمیز و مرتبه خودم‌اینجوری نبودم ولی از بس شوهرم آدم مرتب و تمیزیه مثل ...

چه خوب که شوهرت مرتبه... برعکس من خیلی تمیز و مرتب بودم زمان مجردیم،ولی شوهرم خیلی شلخته و نامرتبه و وسایل اضافی زیاد دور خودش جمع می‌کنه،منم مثل خودش شدم

ممکنه شلوغم . اصلا گوشی تنبلم کرده خونه یه سالمند هم مرتب تر از منه

منم همیشه گوشی دستمه ولی اول خونه رو تکیز میکنم دستمال میکشم ظرفا رو میشورم سرویس و میشورم بعد ناهار و میزازم چایی دم میکنم میام رااااحت دارز میکشم

تو شاهکار خلقتی🌼تحقیر را باور نکن 💪👸
زن داداشم قبلا خیلی مرتب بود و هر وسیله سرجای خودش الان نمی‌دونم چرا خونش شبیه انباری شده☹️☹️☹️☹️☹️☹ ...

دقیقا مثل من ،قبلا خیلی مرتب بودم الآن خونمون دقیقا شده عین انباری،البته همسرم خیلی خرد و پرت داره

زن داداشم قبلا خیلی مرتب بود و هر وسیله سرجای خودش الان نمی‌دونم چرا خونش شبیه انباری شده☹️☹️☹️☹️☹️☹ ...

شاید بچه دار شده و وقت نداره یا سرکار میره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین