2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

360 بازدید | 34 پست

بچه ها من با نامزدم 19 ابان رابطه داشتم در حد مالشی و لاپای بعد هنوز پردمو دارم میترسم اسپرم رفته باشه داخل بعد ماه پیش 27 باید پریود میشدم 1 شدم هیلی دارو گیاهی اینا خوردن تا یکم پریود شدم بعد این ماه هنوز نشدم 12 روز عقب افتادن احتمال بارداری هست از قبلم تنبلی تخمدان داشتم الاتم نزیک تقریبا دو هفتس درد دارم شبیه قاعدگی و دو سمت شکمم تیر میکشه با پشت کمر 5 تا هم بی بی هم زدم منفی بود نمتومم از خون بدم چکار کنم

عزیزم چیزی نیست بعد از ازدواج از همه واهمه ی الکی خندت میگیره.هورمونت تحت تاثیر قرار گرفته پریودت عقب وجلو شده حالا برای چکاب برو سونو برای تنبلی که میگی داشتی

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چیزی نیست بعد از ازدواج از همه واهمه ی الکی خندت میگیره.هورمونت تحت تاثیر قرار گر ...

اره خیلی استرس دارم خیلی چکلر کنم 

هنوز نشدم این ماه ولی ماه پیش پریود شدم کامل این دردام برا چیه

اره خیلی استرس دارم خیلی چکلر کنم  هنوز نشدم این ماه ولی ماه پیش پریود شدم کامل این دردام برا ...

چون پریود نمیشی دردت زیاده حتما دکترو برو داروت میده اینده برات مشکل ساز نشه

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

اگر بعد از اون باری که پریود شدی دوباره رابطه نداشتی امکان بارداری خیلی خیلی کمه

دوباره بی بی چک بزن اگر منفی بود دیگه تمومه

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
اگر بعد از اون باری که پریود شدی دوباره رابطه نداشتی امکان بارداری خیلی خیلی کمه دوباره بی بی چک بز ...

اره شدم بی بی هم زدم نفی بود ولی پریودم عقب افتاده و درد دارم

اره شدم بی بی هم زدم نفی بود ولی پریودم عقب افتاده و درد دارم

بخاطر تنبلی تخمدانه احتمالا کیست داری یه سونو برو

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور