2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که انقدر میترسی بگو کا.ندوم بذاره بعدا هرچقدر خواست بماله و بریزه😒 البته بگو اگه میخادت بیاد خواستگاری،ازین چیزا که آینده روشن بدست نمیاد

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
شهرمون کوچیکه حتینمتونم از بدم

چه ربطی داره

تو سرما میخوری دکتر نمیری؟

اینم همونه 

تنبلی تخمدان الان درمان نشه بعدا برات مشکل ایجاد میکنه 

سخت میتونی باردار بشی 

پیگیری کن حتما

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
چه ربطی داره تو سرما میخوری دکتر نمیری؟ اینم همونه  تنبلی تخمدان الان درمان نشه بعدا برات مش ...

تنبلی تخمدان رفتم دکتر دارو اینا میخوردم یه مدت سنو و اینا ازمایشا اینا هم دادم بی دلیل تستستورونم بالاس 

من فک کردم بر بارداری رو میگی برو ماما 

اون فعلا مشکلمه 

تنبلی تخمدان رفتم دکتر دارو اینا میخوردم یه مدت سنو و اینا ازمایشا اینا هم دادم بی دلیل تستستورونم ب ...

الانم میتونی به بهانه اون دوباره بری از بارداری هم خیالت راحت بشه ولی دلیل اصلیش همونه 

مامانم میاد باهام نمخام بفهمه  وای خدا کنه پریود شم باز

گلم وقتی دیگه داری ازدواج میکنی مامانتو میخوای چیکار دیگه آخه بگو خودم میرم 

اصلا با نامزدت برو اونو داخل نمیذارن که خودت برو داخل که اگر ۱ هزارم درصد هم چیزی بود هم اون در جریان باشه هم خانواده اطلاع نداشته باشن 

و احتمال بارداریت خیلی خیلی خیلی کمه وقتی میگی پریود شدی یعنی دیگه لقاحی صورت نگرفته دیگه اینم احتمال یک هزارم درصد هم بخاطر موارد استثنا میگم من وگرنه نیست تو خیالت راحت باشه

عزیزم خواهرم این سوال از یک ماما یا دکتر بپرس 

تو تاپیک مهدوی که بچه ها زدن  لطفا به اشتراک نزارید 🙏

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»