2777
2789

عکس لطفا

به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس لطفا

نمیتونم عزیزم میترسم شناسایی شم.  چیز خاصی نیس یه وسیله دخترونست. واسه اینترسیدم چون امروز جاریمم یه چیزتو همین مایه ها پیدا کرده خونش تماسم گرفت اینوراونور صاحبشو پیدا نکرد

عسسسسسسک کو کو بز بز

ببین یه وسیلست. کاغذ و دعا نیست. لابلای رختخواب کمد پیداش کردم. امروزجاریمم یه بدلیجات فلزی پیدا کرد.  پس اگه کاغذ ودعا نباشه نمیتونه طلسم باشه؟ 

ببین دعا نیست یه وسیله دخترونست سعیکردم لا به لاشو بگردم شکر خدا کاغذی نبود. اگه کاغذنباشه پس طلسم ن ...

انشالله که نیست عزیزم.منم سردرنمیارم فقط کنجکاو شدم 😅

هیچی نیست انشالله به دلت بد نیار

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
ببین یه وسیلست. کاغذ و دعا نیست. لابلای رختخواب کمد پیداش کردم. امروزجاریمم یه بدلیجات فلزی پیدا کرد ...

خب شاید مهمونی اومده بوده شب خونتون خوابیده از اون افتاده لای رختخوابا

بخدا اصلا اعتقاد ندارم. جاریم چند روزه یه بدلیجات فلزی پیدا کرده خونش با هرکی تماس گرفت صاحبشو پیدا نکرد. ترسید گفت بندازمش آب ببره. حالا من لای رختخوابایی که خیلی وقته بازنکردم یچیز دخترونه پیدا کردم ترسیدم

خب شاید مهمونی اومده بوده شب خونتون خوابیده از اون افتاده لای رختخوابا

مال دوتا بچه که میان خونمون نیست چون وسایلشونو میشناسم. کلا یه مهمون شب بخواب دارم مال اونم نیست

بخدا اصلا اعتقاد ندارم. جاریم چند روزه یه بدلیجات فلزی پیدا کرده خونش با هرکی تماس گرفت صاحبشو پیدا ...

به دلت بد راه نده .شاید مال بچه هاست حالا یا فامیل یا آشنا که افتاده بوده رو زمین.شما جا انداختنی چسبیده بهش و موقع جمع کردن رختخوابا با رختخوابا رفته تو کمد

بخدا اصلا اعتقاد ندارم. جاریم چند روزه یه بدلیجات فلزی پیدا کرده خونش با هرکی تماس گرفت صاحبشو پیدا ...

اون شااااایددددد طلسم باشه

چون تو اینستا ،تو پیج های دعانویسی به چشمم خورده

ویرایش کردم یه وقت نترسی خدایی نکرده❤