2777
2789
عنوان

از سوتی روز خواستگاری بگید😑😑

1273 بازدید | 23 پست

من خودم  سرامیکارو ده دیقه قبل اومدنشون پاک کردم و زمین لیز بود و قتی وارد خونه شدن تو راه رو رفتیم خوش امد گویی اول من لیز خوردم افتادم و بعد مامان افتاد و بعد بابام و بعد خواهرام هر پنج تامون افتادیم انقدرم به خودمون رسیده بودیم که نگو تمام شال و روسریامون افتاد حالا اونام پنج نفر بود هاح و واح نگاهمون میکردن،😐قیافه بابامو از یاد نمیبرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی اوکی شد همه چی شیرینی برداشتم به همه تعارف کردم کفتم بخورید ابن شیرینی فرق داره😑😑😑😑😑

واای😂🤦🏻‍♀️

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

اه لامصب من مثل خانما باوقار و متین بودم😒😂بابام میگفت نهه ابرومونو حفظ کردی🤣 تازه اخمم میکردم گاهی برا پسره خودمو میگرفتم بعد رفتیم تو اتاق اقا نگم انقدر حرف زدیم البته برا من عادی بود ولی بعدا گفتن چقدر حرف زدید صداتونم بلند...

آخه کی میاد ده دقیقه قبل از اومدن مهمون سرامیک رو تمیز میکنه !! خوبه چیزیتون نشده. اگه بابای من آبرومو جلوی خواستگار میبرد، بعدشم یه دعوای حسابی داشتیم 

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤