2777
2789
عنوان

یک حس ششمی بیاد سوال دارم

153 بازدید | 13 پست

من باردارم یا نه نیستم؟؟

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
به نظرم اره

چه خوب😍😍

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که تاپیک غرور ملی رو میدید آه و ناله میکردید و پیف پیف می کردید بیاین این خزوعبلات و اراجیف ...

تایپیک چی بوده حالا

تایپیک چی بوده حالا

عزیزم ببین به شخص شما کاری ندارم شاید اصلا تاپیکتون جنبه ی سرگرمی داره من به تاپیک هیچکس کاری ندارم هرکی هرچی دوست داره بگه ولی چرا وقتی باکسی هم عقیده نیستیم ترورش میکنیم من اینو نمی فهمم ؟

تاپیک های سردار دلها رو میگفتم

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
عزیزم ببین به شخص شما کاری ندارم شاید اصلا تاپیکتون جنبه ی سرگرمی داره من به تاپیک هیچکس کاری ندارم ...

اها من در جریان تایپیکش نیستم ولی واقعا این سایت افتضاحه به عقاید خیلیا احترام نمیزاره

عزیزم ببین به شخص شما کاری ندارم شاید اصلا تاپیکتون جنبه ی سرگرمی داره من به تاپیک هیچکس کاری ندارم ...

خوشت نمیاد نرو تو تاپیک

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
اها من در جریان تایپیکش نیستم ولی واقعا این سایت افتضاحه به عقاید خیلیا احترام نمیزاره

دقیقا مثلا همین حس ششمی که خیلیا تاپیک میزنن از نظر من خرافاته ولی میگم شاید بنده خدایی محضه سرگرمی باز کرده بیخیال 

ولی دوستان روشن فکر اومدن تو تاپیک ها یه جوری توهین میکردن فقط گفتم خدااااااایاااا

خوشت نمیاد نرو تو تاپیک

به توصیت حتما عمل میکنم شک نکن👍

کاش کلا فرهنگ سازی بشه تو سایت اگر تاپیکی با محور های فکری شما سازگار نیست نرو توش رفتی هم توهین نکن حداقل

به توصیت حتما عمل میکنم شک نکن👍 کاش کلا فرهنگ سازی بشه تو سایت اگر تاپیکی با محور های فکری شما ساز ...

بله حتما بهش عمل کن چون شما اول خودتون توهین کردین نگاهی به کامنت اولتون در  این تاپیک بکنید متوجه میشید 

باشه شما سردار رو قبول ندارید ولی حق توهین رو ندارید 

فکر کنید یه تاپیکی زدین ک خیلیا بات موافق نیستن دوست داری به شما و عقایدت توهین کنن؟؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
بله حتما بهش عمل کن چون شما اول خودتون توهین کردین نگاهی به کامنت اولتون در  این تاپیک بکنید مت ...

عزیزم شما به کل اشتباه متوجه منظور بنده شدید اتفاقا من ایشون رو خیلی قبول دارم اصلا هم دوست ندارم احدی بهشون توهین کنه روی صحبتم با کسانی بود که میگفتن اینجا جای صحبت در مورد ایشون نیست وصحبت در مورد ایشون یاوه است...

قصد جسارت به استارتر این تاپیک هم نداشتم ولی در حضور شما من از استارتر معذرت میخوام بابت تندی که در پست اولم کردید و ممنون از شما بابت متذکر شدن 

در پناه خدا باشید💝💖