2777
2789
عنوان

درد و دل🥱

99 بازدید | 9 پست

خیلی دختر خوشحال و شادی بودم حتی با وجود افسردگی سعی میکردم قوی باشم حال خودمو خوب کنم

داشتم برای زندگیم تلاش میکردم

درس میخوندم و از تنهاییم لذت میبردم

تا اینکه اصلا نمیدونم چی شد و یکدفعه ازش خوشم اومد تا به خودم اومدم دیدم یه حس عجیب و عاشقانه ای بهش پیدا کردم

(بعد بهش گفتم ازت خوشم اومده و چون شرایط دوستی و اینا ندارم و نمیخوام، پس تموم)

حالا از اون روز حالم بده نه میتونم درس بخونم نه به کارام برسم

کلی با اهنگای شادی که برام فرستاده بود گریه کردم

حس میکنم چقدر زندگیم قشنگ تر بود اگه یه همچین ادمی کنارم بود باهاش حرف میزد و شوخی میکرد اون یه ادم کاملا متفاوت با من بود دقیقا برعکس من

چقدر قشنگه یه ادم که پر از انرژی و سر زندگیه و شوخی و خنده ست کنارت باشه

از اون روز به بعد حس میکنم زندگیم یه چیزی کم داره

درحالی که قبلا اصلا این طوری فکر نمیکردم از پسرا بدم میومد بنظرم پسرا از دور قشنگن بعدش که بری و اخلاقاشونو رفتاراشونو روی مخ رفتنشونو از نزدیک ببینی دیگه قشنگ نیستن

شاید اگه بیشتر باهاش اشنا میشدم ازش بدم میومد ویا شاید بیشتر شیفه‌اش میشدم خلاصه که هر ارتباطی که بود رو در نتفه خفه کردم کاش قلبمم اینو بفهمه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو کردی ، تنهایی خیلی بهتره 

مرسی عزیزم که خوندی😁

فکر نمیکردم کسی بخونه 

ممنون ولی حس میکنم یه ادم خوب رو از دست دادم کسی که اخلاقش خوب بود خوش قیافه بود با نمک و پولدار و ... نمیدونم شاید از دور قشنگ بود 

هنوز ۱۹ سالمه 

منم دقیقااااا همین اتفاق برام افتاد :) 

وای جدی میگی؟

کجا اشنا شدی؟

بنظرت ممکنه بعدش ببنمش :)

همدانشگاهیمه ولی از اخر نشد برم ببینمش فقط مجازی باهاش حرف زدم

مرسی عزیزم که خوندی😁 فکر نمیکردم کسی بخونه  ممنون ولی حس میکنم یه ادم خوب رو از دست دادم کسی ...

واییی دقیقااا مننن 

البته الان کمتر فکر میکنم ، تنها تفاوتش با تو این بود که مال من فقط قیافه نداشت :) ! اما خب من اخلاق برام مهمه .. هی

واییی دقیقااا مننن  البته الان کمتر فکر میکنم ، تنها تفاوتش با تو این بود که مال من فقط قیافه ...

هعییی

حالا شاید اینم قیافه نداشت از نظر من اینقدر خوشگل بود😁

وای جدی میگی؟ کجا اشنا شدی؟ بنظرت ممکنه بعدش ببنمش :) همدانشگاهیمه ولی از اخر نشد برم ببینمش فقط ...

اره ، ما مجازی آشنا شدیم . البته نه مثل مجازی های دیگه مال ما خیلی فرق داشت . قرار هم بود هم و ببینیم خبلی جدی بود و اینا .. که من بنا به دلایلی ردش کردم و اونم رفت :) همش میگم هرچی خیره ، اگه ادم مناسبمه و قسمتم باشه ممکنه بر گرده . به نظر من بعد از چند وقت برات مثل من عادی میشه . از خدا بخوا هرچی برات بهتره اتفاق بیفته ، همه چیز و بسپر دست خودش :) اگه قسمت هم باشید بلاخره میشه .. 

راستی منم مثل تو از همه ی مرد ها و مخصوصا ازدواج متنفر بودم =)

اره ، ما مجازی آشنا شدیم . البته نه مثل مجازی های دیگه مال ما خیلی فرق داشت . قرار هم بود هم و ببینی ...

الهی عزیزم🫠

اره هرچی خدا بخواد 

راستی منم کرمان زندگی میکنم😅