2777
2789
عنوان

درمان کولیک

867 بازدید | 34 پست

مامانای عزیز، اگه تجربه ای، راه حلی برا درمان کولیک نوزاد دارین ممنون میشم نظراتتونو اینجا برام بنویسین

پسرم ۲۷ روزشه... کولیک وحشتناکی داره

به حدی که از درد و دلپیچه فقط جیغ میکشه و از گریه کبود میشه و نفسش میره

تحمل دیدنش تو این حال و ندارم...بچم خیلی داره اذیت میشه

قطره کولیکز و روتفلور هم میدم، هیییییییییییییچ تاثیری نداره

ممنون میشم تجربیاتتون و برام بنویسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای داغ دلموتازه کردی بچه ی من عصراتاساعت۱شب همش رودستام بودنزدیک۱۰۰باربردمش دکتررررهرچی شربت دلدردی توایران بودبهش دادم هیچی به هیچی خودمم رژیمممم اصلن سردی نخور فقط صدای سفیدواسش نصب کردم وزمان بعد۷ماه خوب شد  

آرامش💚

درمان نداره عزیزم شش ماهی یا نه ماهگی خودش کم کم از بین میره 

بچه های کولیکی تاب دادن با ننو رو خیلی دوست دارن 

براش ننو بخرید 

صدای سشوار صدای برفک تلوزسدن دانلود کن دوست دارن 

شکمشو با روغن زیتون چرب کن و به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده بعدش پاهاشو تو دلش جمع کن (توی نت هست) 

خودت بعد از هر وعده غذایی عرق نعنا بخور و سعی کن غذاهای نفاخ نخوری 

همین 🙂❤️ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
میکنم اینکارو، ولی اون لحظه ای که درد وحشتناک داره اروم نمیگیره تو این حالت

ببین صدای جاروبرقی یا سشوار رو دانلود کن ببین با کدوم آروم میشه واسش بذار

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
تنها راهش صبر و تحمل تا چند ماه  من گریپ خارجی بهتر بود تا قطره های اینفکول و فلان  سشوا ...

صدای سشوار و شرشر آب و ... همه ی اینارو دانلود کردم... اما اینقد دردش زیاده و گریه هاش وحشتناکه که اون لحظه انگار هیچ کدوم ازینا جوابگو نیس

از بس جیغ میکشه بیحال میشه بعدش😔

درمان نداره عزیزم شش ماهی یا نه ماهگی خودش کم کم از بین میره  بچه های کولیکی تاب دادن با ننو ر ...

همش با خودم میگم بچم تا چن ماه دیگه که بخواد این کولیک دوره ش تموم شه، تلف میشه خدای نکرده

خیلی بد جیغ میکشه اخه...در حدی که کبود میشه و نفسش میره، اون لحظه دس به دامن خدا و پیغمبر میشم تا نفس بچم برگرده😔