2777
2789
عنوان

درمان کولیک

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 34 پست
نه خوبه فقط بهم بگو هم روتفلور هم کولیک رو چ موقع میدی؟

اولش کولیکز داد... و گفت هر ۸ساعت ، ۷ قطره، 

تاثیری نداش، به جاش روتفلور داد، وگفت عصرها ، ۵ قطره بده

بازم تاثیری نداش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان نداره عزیزم شش ماهی یا نه ماهگی خودش کم کم از بین میره  بچه های کولیکی تاب دادن با ننو ر ...

اره، گفتم ننو بخرم شاید جواب داد

بقیه ی چیزا که جواب نداده براش

همش با خودم میگم بچم تا چن ماه دیگه که بخواد این کولیک دوره ش تموم شه، تلف میشه خدای نکرده خیلی ...

میدونم. بذارش روی شونه ات. نزدیک قلبت 

خیلی کوچولوعه

با لالایی با نجوای اروم و ریتم دار براش بخون... خودت به خودت مسلط باش تا ضربان قلبت حس ارامش بهش منتقل کنه، بعد هم صدات 

که" مامان کنارته، مامان پیشته عزیزم. "نوازشش کن 

بعضی بچه ها ماشین سواری دوست دارم البته بچه من بدتر میشد ولی بعضیا دوست دارن. حتما ننو سنتی رو براش تهیه کن

میگذره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
تنها راهش صبر و تحمل تا چند ماه  من گریپ خارجی بهتر بود تا قطره های اینفکول و فلان  سشوا ...

تحمل خودم مهم نیس... دلم برا بچم کبابه... وقتی میبینم اینجوری داره اذیت میشه، دلم آتیش میگیره

اصلا خستگی و بی خوابیای خودم برام مهم نیس... نمیتونم ببینم اینجوری داره درد میکشه

فوق تخصص نوزادان میبرمش اره ، اکثرا قبل شیر دادن بهش میدم

این سری فوق تخصص گوارش کودکان ببر عزیزم

امیدوارم زودتر دورش تموم بشه کاملا درکت میکنم اینکه ادم هیچ جور نتونه ارومش کنه خیلی زجر اوره برای مادر 

میدونم. بذارش روی شونه ات. نزدیک قلبت  خیلی کوچولوعه  با لالایی با نجوای اروم و ریتم دار ...

دقیقا...‌وقتی میچسبونمش به سینم آروم میشه

تو بغلم بیحال میشه، بعدش لباش و برمیگردونه، جوری که ادم دلش ریش میشه اروم گریه میکنه

بخدا الان که دارم مینویسم اشکم اومد بخاطرش، اصلا تحمل ندارم اینجوری ببینمش

این سری فوق تخصص گوارش کودکان ببر عزیزم امیدوارم زودتر دورش تموم بشه کاملا درکت میکنم اینکه ادم هیچ ...

اره واقعا... کلافه میشم وقتی میبینم دستم به جایی بند نیس و اون لحظه هیچ کاری نمیتونم واسه بچه م بکنم

دقیقا...‌وقتی میچسبونمش به سینم آروم میشه تو بغلم بیحال میشه، بعدش لباش و برمیگردونه، جوری که ادم د ...

خب پس همینکارو بکن 

نه ناراحت نشو، این مشکل بخاطر نبودن باکتری های مفید روده است

ناراحت نباش... درست میشه، بهتر میشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خب پس همینکارو بکن  نه ناراحت نشو، این مشکل بخاطر نبودن باکتری های مفید روده است ناراحت نباش. ...

امیدوارم زودتر بگذره این روزا

خدا صبر بده واقعا

برا یه مادر هیچی سخت تر ازین نیس که درد کشیدن بچشو ببینه

امیدوارم زودتر بگذره این روزا خدا صبر بده واقعا برا یه مادر هیچی سخت تر ازین نیس که درد کشیدن بچشو ...

روزهای اول واقعا خیلی سخته. وقتی خوابید حتما بخواب 

از هرکسی میتونی کمک بگیر 

اینم تقدیم به تو ❤️