2777
2789

یکی از دوستام هم اینطوری شده بود

فک کنم به مدور خودش خوب شد

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خدا خیرت بده تاپیک زدی 🥺🥺🥺من دوشنبه وقت عمل دارم میشه یکم از عمل بگی برام چجوریه⁦☹️⁩

من بعد عمل حالم خیلی خوب بود بعد سه روز سر درد شدید داشتم پریود هم شدم دیگ بدتر اذیتش قابل تحمله نگران نباش مسکن میخوری زود میگذره

وااای خدا خیرت بده تاپیک زدی 🥺🥺🥺من دوشنبه وقت عمل دارم میشه یکم از عمل بگی برام چجوریه⁦☹️⁩

عمل واقعا درد نداره

عمل بینی جزو عمل هایی که من ۱۰۰ بارم برمیگشتم دوباره انجام میدادم از بیهوشی که نگم برات یه خواب دلچسبیه انگار وقتی پا میشی یه عمره خابیدی خیلی خوبه

بعدشتم که درد نداری سرتو فقط بالا بگیر کلا فقط یکم سوزش داری که اونم انقدر ذوق عملتو دیدن نتیجه شو داری درد حس نمیکنی اب کرفس حتما بخور بره ورم و کبودی کمپرس یخ بگیر بهوش که اومدی شروع کن به گذاشتن زیر چشات اصلا باد نمیکنه قرص اناهیل حتما بخور غذای مقوی ابمیوه طبیعی بعدشم برای تامپون وکچ میری وقتی کچ و برمیداره میبینی به به عجب مماقیییی