2777
2789

لطفا

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
جان

جانت بی بلا میگم من زنگ زدم ی جا گف اگه پوست لبت خشکه ژل گلوله میشه درست گفته؟

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانت بی بلا میگم من زنگ زدم ی جا گف اگه پوست لبت خشکه ژل گلوله میشه درست گفته؟

فک‌نکنم ربطی داشته باشه 

گلوله شدن به مارک ژل و نوع تزریق دکترت بستگی داره 

منم پوست لبم خشکه و اصلا گلوله نشده 

شما سعی کن خشکینو برطرف کنی بعد برو 

فک‌نکنم ربطی داشته باشه  گلوله شدن به مارک ژل و نوع تزریق دکترت بستگی داره  منم پوست لبم ...

گف پنجاه درصد تاثیر داره شما تهرانی؟

مشهدم عزیزم ولی تهران هم زدم پیش دکتر نظری

کجاس چند گرفت؟

بله  من چند بار زدم شاید ۵-۶ بار به فاصله زمانی مختلف اخرین بار دوسال پیش زدم هنوزم هست

مبارکت باشه گلم مارک ژلت چی بود؟

مبارکت باشه گلم مارک ژلت چی بود؟

لطف میکنی عکس لبتو بذاری اگه میشه