2777
2789
عنوان

شوهردخترخالم با مامان و باباش و داداشش، دخترخالمو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
وای آخه چرا..! دختر خالت مشکل داره؟ چرا این اتفاق افتاده؟  به مامانت بگو با خالت صحبت کنه از خ ...

مامانم زنگ زد با خالم دعواش شد اصلا.خالم نمیدونم چرا میگه بذارین بره سر خونه زندگیش طلاق نگیره. حقیقتا این زندگی نیست داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم زنگ زد با خالم دعواش شد اصلا.خالم نمیدونم چرا میگه بذارین بره سر خونه زندگیش طلاق نگیره. حقیق ...

ببین بخاطر اخلاق همسرش و خونواده همسرش خیلی مواظب خودت و خونوادت باش

فردا همون مراحلی که بلدی براش سند میشه جفت وجور کن

بعد بفرستمش بره فکراشو کنه 

و دهن باز نکنه که باتو کجاها رفته وچیکار کرده طرف و متلا بخواد بچزونه یا حرصی کنه 

اموالی داره جفت وجور کنه جدا بشه 

الان بهتراز چندسال دیگه با بچست 

اون برادر شوهرش عجب آدمی بی چشمی بوده دست رو دختر مردم بلند کرده... از دختر خالتم مطمعن شو که مقصر ماجرا نبوده 

وقتي پدر مادرش ميگن دخالت نكنيد شمام دخالت نكنيد وظيفه مادر پدرشه ازش حمايت كنن بعدم جاهاي قانوني ...

سنش کمه همون شکایتم نمیدونه چطوری باید انجام بده. مامانش میگه شما یادش ندین

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
ببین بخاطر اخلاق همسرش و خونواده همسرش خیلی مواظب خودت و خونوادت باش فردا همون مراحلی که بلدی براش ...

بچه داره. دخترش سه سالشه. پسره نه خرجی شو میده نه خونه زندگی مستقل براش فراهم میکنه نه لباس میگیره براش یه زندگی کاملا سمی.

قضیه این نیست ک وانمودمیکنه وگرنه اینجورنمیشد ک هیچکس حمایتش نکنه

متاسفانه همینه. فامیلمونم که اونجا بود تاییدش کرد. خانوادش از اونان که میگن دختر با لباس سفید بره با کفن میتونه برگرده

مامانم زنگ زد با خالم دعواش شد اصلا.خالم نمیدونم چرا میگه بذارین بره سر خونه زندگیش طلاق نگیره. حقیق ...

چون قضيه چتش هست نميخوان به دليا خيانت طلاق بگيره

وقتي بچه رو شوهر ميدن وقتي خاستگاري يه بچه ميرن نتيجش ميشه اين

بچه داره. دخترش سه سالشه. پسره نه خرجی شو میده نه خونه زندگی مستقل براش فراهم میکنه نه لباس میگیره ب ...

اوووف مگه خونواده خالت دخترشونو از سر راه پيدا كردن كه هم بعنوان كودك همسر شوهرش دادن نذاشتن بچگي كنه به همچين زندگي هم شوهرش دادن

واقعا متاسفم برا خونوادش

چون قضيه چتش هست نميخوان به دليا خيانت طلاق بگيره وقتي بچه رو شوهر ميدن وقتي خاستگاري يه بچه ميرن ن ...

آخه اصن چتی نداشت بدبخت زنگ زد به طرف هم خانم بود فروشنده

آخه اصن چتی نداشت بدبخت زنگ زد به طرف هم خانم بود فروشنده

يه نفر ناشناس زنگ بزنه به خاله و شوهر خالت بگه دومادتون زده دخترتونو كشته

بذار براشون تجربه بشه وحشت كنن بفهمن كه دختر دست داماد وحشي سپردن ممكنه اين جمله رو تبديل به واقعيت كنه

آش نخورده دهن سوخته خونوادشم پشتش نيستن شوهرش براش شاخ شده

دقیقا