2821
2789
عنوان

حوصلم سر رفت ☹️

322 بازدید | 93 پست

یکم بحرفیم 😃

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم😂

☹️😂

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣
بچه ها ی نظرمیخام لطفا راهنمایی میکنیدصادقانه

بگو گلم

منم همینطور 

☹️☹️☹️☹️

ببینید منو طرفم همودوس داریم همون عشقم ۳۵سالشه خونوادش بشدت مخالفن اینم ازسرلج صبح میره سرکار عصربرمیگرده شام و ناهاربیرون میخوره براخواب میره خونه حالاقراره ی خونه جدابگیره دیر ب دیربهشون سربزنه میگه دیگ تورومیارم پیش خودم بیشتروقتا وقتموباخودت میگذرونم ازسرکاربیام میام دتبالت یاکلیدوبهت میدم برو تامیام..تاوقتی راضی میشن...خدایش توروخونوادش وایساده میگه صبرکن زمان فقط همه چیودرس میکنه بنظرتون دوسم داره دیشب بدجور تورو باباش وایساد