2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین دچار افسردگی شدم

73 بازدید | 14 پست

به هیچی علاقه ندارم بی حوصلم دیگه حتی نمیتونم وانمود کنم که حوصله ی بقیه رو دارم و بیخیال شدم که هر فکری میخوان کنن اصلا تمرکز ندارم امید ندارم فقد میخوام یه معجزه بشه هرچه زودتر همچی تموم شه یه لحظه یه تصمیمی میگیرم دو دقیقه بعد بیخیال میشم حتی نمیخوام خوشحال باشم یا تلاش کنم خسته شدم حتی اطرافیانمم خسته کردم با کوچیکترین حرفی عصبی میشم خوشحالی زودگذر نمیخوام امید نمیخوام حتی همدرد و مشاور هم نمیخوام نمیدونم مشکلم چیه فقد میخوام تنهام بذارن ، حس میکنم کم اوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالت تو رو دارم از صب تا شب گریه میکنم... فقط دوست دارم شب بخوابم صبح پا نشم

میدونی من زندگیو دوس دارم اصلا دلم نمیخواد بمیرم، ولی برای اینجوری ادامه دادنم خستم ولی چاره ای نیست، توهم صبر کن باشه؟

میدونی من زندگیو دوس دارم اصلا دلم نمیخواد بمیرم، ولی برای اینجوری ادامه دادنم خستم ولی چاره ای نیست ...

ببین فقط درمانش یه دوست خوبه که باهاش بیرون بری 

ببین آهنگ شاد بزار گوش بده شاید اول نخوای ولی بعدش درست میشه

من خودم یه دوست خوب دارم ولی هر وقت شروع میکنم 

درد و دل فقط سعی داره بگه اره غم من بیشتره 

دیگه صبرم واقعا تموم شده من عزیز تریم کسم رو از دست دادم ولی بازم قبلش هم اینطوری بودم🥺🥺

گل میخرم واست 🥀خودم برات پرپر میکنم ، سر مزارت                 ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭
سعی کن مشکلت رو حل کنی که ناراحتی از زندگیت بره و به بازدهی قبلیت برگردی.روانشناس ها معمولا خوب حل م ...

مشکل دست من نیست کس دیگه ای باعث و بانیشه و اونی که میتونه حلش کنه هیچکاری نمیکنه نمیدونم واقعا

ببین فقط درمانش یه دوست خوبه که باهاش بیرون بری  ببین آهنگ شاد بزار گوش بده شاید اول نخوای ولی ...

قبلا همه ی اینارو انجام دادم ولی مشکل من اینه که دیگه حتی این خوشحالیارم نمیخوام فقد میخوام مطمئن شم چیزی اذیتم نمیکنه

قبلا همه ی اینارو انجام دادم ولی مشکل من اینه که دیگه حتی این خوشحالیارم نمیخوام فقد میخوام مطمئن شم ...

چرا اخه تنهایی

بیرون برو خیلی خوبه فیلم ببین

گل میخرم واست 🥀خودم برات پرپر میکنم ، سر مزارت                 ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭

افسردگی از همون احساس پوچی نشات می‌گیره ؛ اینکه آدم برای مدتی اصلا فراموش می‌کنه شادی یا احساس رضایت چه حسی داره  ؛ سعی نکن باهاش بجنگی یا نسبت بهش خیلی بی تفاوت باشی چون در آخر یه بازه زمانی مشخصی داره می‌تونی شروع کنی به داشتن یه سری ( هدف ، دلخوشی ، شادی ) هر چیزی که اسمشو می‌شه گذاشت ؛ نیازی نیست این ریز موضوع های بالا رو با چیزای بزرگ شروع کنی بنظر خودم هر چقدر کوچیک تر باشن هیجان انگیز ترن ؛ و نسبت به خودتم احساس بدی نداشته باش این کاملا طبیعیه و ساده بگم ، وقتی آدم برای یه مدت طولانی احساساتش یکنواختن ( بدون شادی ، هیجان ، استرس ، ناراحتی و… ) همه چی براش کسل کننده میشه در واقع اینا رو گم می‌کنه به خصوص لذت بخش ترینشو که از نظر اکثریت ( شادیه ) و خب وقتی یه مدت ندارتش ذاتا عادت می‌کنه به نبودنش اما همچنان این حس ( افسردگی ) باهات هست ؛ خیلی نتونستم این موضوع رو باز کنم اما فکر می‌کنم مطلب رو رسونده باشم نسبت بهش نگران نباش امیدوارم به بهترین شکل ممکن این موضوع برات حل بشه.