2777
2789
عنوان

کادو

199 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

برای پسرم 11 سالم  میخوام کادو بگیرم 

گیج شدم چی بگیرم 

گوشی و تبلت داره 

میخوام وسیله بگیرم که برای درسش خوب باشه چی براش بگیرم

که خوب و مفید باشه مرسی

ساعت هوشمند بگیر و ایرپاد اگه نداره خوشحال میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨‍👩‍👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب تست سی دی آموزشی و..

ثبت نام تو یه کلاس شادی آور مثل شنا والیبال اسکیت زبان 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

درسی نمیدونم راستش ولی ببین علاقه‌مندیاش چیه.. مثلا تلسکوپ یا میکروسکوپ یا کیت رباتیک اینا برای پسر بچه‌ها جذابه معمولا

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

الکی خودمونو گول نزنیم بچه واقعا باید با دل و جون درس بخونه وگرنه وسیله ای نداریم که واسه درس خوب باشه

پس به نظرم اگه از ته دل میخوای خوشحال بشه بیخیال چیزایه درسی باشه

ایرپاد،ساعت و پلی استیشن رو میپرستن🤣🤣🤣

مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨‍👩‍👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami