2777
2789
عنوان

خانما بگید هنرتون چیه؟

293 بازدید | 37 پست

حس میکنم جای هنر توی زندگیم خالیه، دوست دارم از یه هنری درامد داشته باشم که لذت هم ببرم، اینم بگم استعدادم توی هنر خوبه، بگید هنراتون چیه تا ایده بگیریم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
سفالگرم

جدی؟ در امدش چطوره؟ چیا می سازی؟ فروش چطوریه؟ چند ساله کار می کنی؟ لذتبخشه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ روغن 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

حرف مفت بزنم تو نی نی سایت 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

نمیدونم هنر محسوب میشه یا نه اما طراحی هم مداد رنگی هم سیاه قلم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بخور و بخواب و نی نی سایت گردی و حضور در کلاسای آنلاین 😐 کلا هنر داره ازم می‌باره 😐😂

این سیزدهمین کاربریمه 😐 نی نی یار جون خواهر شوهرت به این کاربریم رحم کن 😐 تو تاپیکای باحال تگم کنید پیلیز 💜😎😐
رنگ روغن 

وای عاشقشم، میفروشی؟ فروشش خوبه؟ چجوری میفروشی؟

دیوارکوب سفالی میکشم

کجا میفروشی؟ فروشش چطوره؟ چند مدته کار میکنی؟

تابلو فرش می بافم، بافتنی انجام میدم ،نوشیدنی کامبوجا و ترشی تخمیری درست میکنم البته برای خودم نه فر ...

واووو چه خفن ....

نمیدونم هنر محسوب میشه یا نه اما طراحی هم مداد رنگی هم سیاه قلم 

چجوری درامد داری ازش؟

جدی؟ در امدش چطوره؟ چیا می سازی؟ فروش چطوریه؟ چند ساله کار می کنی؟ لذتبخشه؟

لذت بخشه اره

مزا ‌ معایبی داره

مزایاش  اینه که  تو خونه کار میکنی‌ هر وقت حوصله داشتی کار میکنی هر جی  دلت خاس میسازی دوره اموزشش  کوتاهه و خیلی  به سلیقه شخصیت بستگی  داره و خلاقیتت و اینکه بازار نوبی داره اگه بدونی مثلا برا جهیزیه کار کنی 

معایبش اینه که خودت باید بری  دنبال فروش  و مشتری

بری مغازه های کادویی لوکس‌فروشیا گالریا

و اینکه سرامیک چیز گرونیه برا همین نمیتونی  سمبل کنی‌بای  زیبا  کار کنی که خوب  هم بفروشی

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع