2777
2789
عنوان

خانما بگید هنرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لذت بخشه اره مزا ‌ معایبی داره مزایاش  اینه که  تو خونه کار میکنی‌ هر وقت حوصله داشتی کا ...

اها، ولی من سرامیکو هم دوست دارم. سفال نیز میدوست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
این میز کار منه تو خونه

واووو خداااا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اها، ولی من سرامیکو هم دوست دارم. سفال نیز میدوست.

منم سرامیک کار میکنم

اصطلاحا میگن سفال

نقاشی زیر لعابی  و مشبک و کنده

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
منم سرامیک کار میکنم اصطلاحا میگن سفال نقاشی زیر لعابی  و مشبک و کنده

دیدم میزتو خیلی با حاله، فروشش به نظر خوب میاد خصوصا ماگ و فنجون نه؟

چجوری درامد داری ازش؟

من خودم سفارش میگیرم نه پیجی دارم نه چیزی چون نمیخوام ازش فروش داشته باشم برای دل خودم یاد گرفتم ولی بهر کی بگه برام بکش منم با حون و دل قبول میکنم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
وای عاشقشم، میفروشی؟ فروشش خوبه؟ چجوری میفروشی؟

هنوز اقدام به فروش نکردم ولی اگه تمیز باشه کار خیلی خوب فروش میره ، یه بوم استاندارد و اورجینال حدودا ۲۰۰ قیمتشه ، با توجه به زمانی که براش میزاری و رنگی که استفاده میکنی ؛ پول خوبی داره به نظرم . 

تو اینستا و .. هم میشه گذاشت برای سفارش اینترنتی ، یا اینکه به فروشگاهایی که تابلو میفروشن بفروشی :) 

هم هنر لذت بخشیه ، هم یادگیری ش آسونه ، هم نتیجه ش قشنگه 

ولی باید علاقه و صبر داشته باشی چون یه تابلوی متوسط بین یک تا دو ماه طول می کشه 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
هنوز اقدام به فروش نکردم ولی اگه تمیز باشه کار خیلی خوب فروش میره ، یه بوم استاندارد و اورجینال حدود ...

متوجه نشدم یه تابلوی تمام شده فروشش چقدره؟

متوجه نشدم یه تابلوی تمام شده فروشش چقدره؟

بستگی به اندازه تابلو ، قیمت بوم ، مقدار رنگ مصرف شده ، مدت زمانی که صرفا کردی و تمیزی کار داره.  

البته من خیلی تجربه ای ندارم تازه ۴ ماهه شروع کردم 

اینا رو از مامانم که خیاطه یاد گرفتم آخه همیشه میگه قیمت به اندازه پارچه ، جنس پارچه و زمان صرف شده داره :) 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
دیدم میزتو خیلی با حاله، فروشش به نظر خوب میاد خصوصا ماگ و فنجون نه؟

ماگ و فنجان خوب  فروش  داره

مناسبتهای خاص مخصوصا

ولنتاین کریسمس 

عید هفتسینای کوچیک فروش‌ داره

طروف‌ پذیرایی توی مغازه های  لوکس‌فروشی و کادویی و جهیزیه اینا خوب‌فروش  داره.مثلا ظرف میوه شیرینی اجیل خوری شکلات خوری …همچنین  ست جایی خوری ۶تا فنجان نعلبکی  قندان…

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع