2777
2789
وقتی چیزی نمیدونی نظر نده لطفا تو چی میدونی از زندگی مردم

منظورش اینه که هرکی به یه نحوی درد داره سختی داره ..نباید زود خودتو ببازی اینجوری اون دنیاتم عذابه 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قوی بودن زیاد این تصمیمو گرفتم

اسی جان ناراحت نشی این قوی بودن نیست گلم این نشانه ی ضعفه خودتو نباز سعی کن بی اهمیت باشی به هرچیزی که عذابت میده اگه بدونی من الان چه شرایطی دارم دلم میخواد نباشم ولی خب خودکشی اصلا بهش فکر نمیکنم تو هم نکن

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

تو چ شرایطی داری ؟ 

چی بگم از کجاش بگم عزیزم ..نامردیها بی مهریها و... اونم از عزیزترین ادمای زندگیت

خودمو زندگیمو بخاطرشون حروم کردم خرشون که از پل گذشت ازم فاصله گرفتن و حرفهاشون که بیشترازهمه ازارم میده 

اینا که گفتم نصف دردامم نیستن بیخیال

فقط بدون توی این دنیا دل بی درد نیست قرار نیست که همه برن خودکشی کنن خدا عمر رو داده خودشم یروزی میگیره