2777
2789
عنوان

گوشواره هامو گم کردم😭😭😭😭

623 بازدید | 39 پست

گوشواره هام چون بلندن اذیتم میکردن همیشه نمیپوشیدمشون مگ وقتای ک میرفتم جای و... 

چون چند جفت گوشواره دارم اونارو درمیاوردم میزاشتم تو جعبه 

اخرین بار یادمع تولد دوستم پوشیدمشون 

و یادمع دراوردم برشون داشتم 

الان هرچقد فکر میکنم یادم نیست کجا گزاشتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭کل اتاقممم خالی کردم گشتم ولی نبود ک نبود انگار اب شده رفته زیر زمین حدود 8گرمن دارم دیونه میشمممممم

وای تو این گرونی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این چند روز چند تا از کاربرا طلا گم کردن تو خونشون و جایی که فکرشو نمیکردن پیداش کردن مثلا یه نفر نیمستشو زیر بوفه خونشون پیدا کرده بود و خودش نمیدونست چطور رفته اونجا شمام بگرد پیداش میکنی

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
تو این چند روز چند تا از کاربرا طلا گم کردن تو خونشون و جایی که فکرشو نمیکردن پیداش کردن مثلا یه نفر ...

😭😭😭کل اتاقمو ریختم گشتم نیسسسست دارم دیونه میشم بخدا 

😭😭😭کل اتاقمو ریختم گشتم نیسسسست دارم دیونه میشم بخدا 

ان شاالله پیدا میشه

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
یه دعایی هست براچیزای گم شده اونو بخون نت هس

اره منم شناسنامه مامانم گم شده بود اونو خوندم پیدا شد.اصلا خیلی ناامید شده بودیم...

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

منم انگشترامو گم کرده بودم ۲۰گرم بود 

حالا این وسط اسباب کشی هم داشتیم 

گفتم تو اسباب کشی گم شده 

اخرش ابجیم گفت من خونه مامان دیدم دادم بهش گفتم بده به پژواک 

زنگ زدم مامانم گفتم بگرد خونه رو😂😂😂

گشته بود،نگو گذاشته زیر پوشش توی کشو اون ته تها😂😂😂

😭😭😭😭😭مامانم میدونه همش بم میگه لگرد پیداشون کن

انشاالله پیدا میشه غافلگیر میشی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗