2777
2789
عنوان

چه تبلتی واسه بچه 3 ساله مناسبه؟

101 بازدید | 33 پست
میدونم که سنش کمه و ضرر داره ولی مجبورم....بنا به دلایلی خوشحال میشم اگه تجربه ای دارین کمکم کنید... ممنون
خوشبــختی همان لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته و تو به احترامش از گنـاه فاصله میگیری...

CafeMom Tickers

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحالش این بچه 7 سالش بشه باید واسش ماشین بخری دیگه
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
خودت یا شوهرت بخرین.بدین اونم بازی کنه. اگه گوشی مال خودش باشه الان مشکلی پیش نمیاد اما پس فردا که نوجوون شد واسش رمز میذاره و هر کاری دوست داره انجام میده و تو وباباشم حریفش نمیشین. ضمنا رسانه انواعش بچه رو پرخاشگر بار میاره و باعث میشه خلاقیت بچه بسیار کاهش پیدا کنه. زمینه آب بازی و خاک بازی رو براش فراهم کن.هم خیلی دوست داره.هم خلاق میشه.هم اعصاب آرومی داره.هم انرژیش تخلیه میشه. نه اتاق خصوصی نه گوشی خصوصی! جدی میگم. اتاق براش مشخص کنین و بعد چند تا وسیله از خودتونم بذارین توش باشه. خصوصی باشه تو نوجوونی قفلش میکنه.دیگه واویلا!!!
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
چرا مجبوری آخه?یعنی دلیلت مهم تر از سلامتی بچه س??تورو خدا هی نگین ماهم داریم اشکالی نداره هیچی نمیشه آخه الان دیگه همه میدونن چه ضرری برای بچه داره،هرچقدرم بگن مخصوص بچه هاست و فلانه بازم خوب نیست..همین که بچه به جای بازی و شیطنت مثل آدم آهنی میشبنه یه جا و تکون نمیخوره خودش مشکله
ما آی پد داریم.گاهی شایان باهاش بازی میکنه ولی مال اون نیست خودشم میدونه گاهی اجازه میگیره بازی میکنه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وقتی با خودمه مشکلی نیست ولی وقتی صبح تا ظهر خونه ی مامانمه تبلت آبجیمو میخواد اونام میگن برای بچت تهیه کن تا مزاحمشون نباشه بهم برمیخوره وقتی میرم دنبالش میبینم داره گریه میکنه بخاطر تبلت
خوشبــختی همان لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته و تو به احترامش از گنـاه فاصله میگیری...

CafeMom Tickers
ای خدااااا نازیییی اشک بچه رو درمیاره خاله ش پس ایده ی آرامش خوبه بنظرم
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
بذار کلاس اببازی. سفال. موسیقی تبلت چیه؟؟؟؟ اگه هم الان عادت داره بازی کنه. کم کم از سرش می افته. ببر بارک.واااقعا ظلمه به بجه ها از این سن بنشونیمشون پای این چیزا. زندگیا به انداره کافی ماشینی شده
دوستان عزیز با پرداخت ماهانه ٣٠ هزارتومن خودتون رو بیمه کنین و حقوق بازنشستگی بگیرین. مشهد ٣٧٢٣٢٥٥١
پسره منم از سه سالگی داره چون هر وقت میرفتیم مهمونی همه بچه ها دستشون بود به اینم نمیدادن و گریه میکرد منم براش خریدم خیلی سرگرم میشه مخصوصا مشکلم با غذاخوردنش حل شده..وقتی دستشه غذاشو میدم همرو میخوره..الان جهار سالشه تبلتشم ایسوسه و عالیه. نکین درست نیست اینطوری غذا بخوره چون قبلن اصلا نمیخورد و الان خیلی راصیم...روانیم کرده بود.خخخخ
...
در ضمن پسر منم دو ماه دیگه سه سالش میشه و نه تبلت داره نه قراره براش بخرم..هررگاهی میاد پای لپ تاپ یه آهنگ براش میزارم کلی بپر بپر و مثلا میرقصه بعضی وقتها هم با گوشیم دو تا عکس نگاه میکنه یعنی براش اونقدر جذاب نیست که بخواد بخاطرش بلوا به پا کته