2777
2789
عنوان

دعوا با هم اتاقی خوابگاه

1088 بازدید | 29 پست

سلام وقت بخیر

ببخشید من دانشجوی خوابگاهی هستم بعد دوتا از هم کلاس هام میروند پانسیون تا برای امتحانات درس بخوانند بعد کارت های دانشجویی شون رو قرار بود چند روز بدند به من تا براشون غذا بگیرم تا از پانسیون برگردند  

من چند روز غذا گرفتم ولی حالا با اینکه چند روز هست یک مشکلی تو کلاسمون پیش آمده و من از دستشون ناراحتم و اونا از من طرف داری نکردند با پرروی تمام امروز آمدم می بینم کارت هاشون رو گذاشتن روی تختم تا شام بگیرم براشون 

من حتی ناهار هم امروز براشون نگرفتم و غذا سفارش دادند 

به نظر شما با این دو نفر چطور رفتار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام به نحوی صحبت کنم که ناراحت بشوند اما متوجه کار زشت شأن هم بشوند 

چون من کارگردان نیستم که برایشان غذا بگیرم بگذارم روی شوفاژ گرم بماند آنوقت خودشان بروند پانسیون در جای راحت درس بخوانند من در خوابگاه عقب بمانم از درس هایم 

از نظر شما هم کارشان نادرسته یا من این فکر رو میکنم؟

ممنون بابت راهنمایی ترم بعد نمیشود اتاقم رو عوض کنم شرایط خوابگاهمان این طور نیست 

پس نزار بینتون مشکل به وجود بیاد 

تحمل کن 

اگ برای اونا هم بحث پیش اومد شما ازشون طرفداری نکن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
نمیخوام به نحوی صحبت کنم که ناراحت بشوند اما متوجه کار زشت شأن هم بشوند  چون من کارگردان نیستم ...

خیر عزیزم. شما که با هم هستین نسبت به همدیگه یک سری حقوق دارید. من سه سال و نیم توی خوابگاه زندگی کردم و کاملا درک میکنم چی میگین. گفتم که غذا رو بگیرید ولی باهاشون هم صحبت کنید مودبانه. که پی به اشتباهشون ببرن

فاصلش دوره تا سلف یا میارن خوابگاه.والا منم  ناهار مال بچه ها رومیگیرم ولی خب چون چون فاصله دار ...

مسئله فاطله برام مطرح نیست فقط نمیخوام فکر کنند من کارگرشونم 

سر یک مشکلی ما داخل کلاس بحث داشتیم بعد آنها پشتیبانی یک نفر دیگر رو کردند 

چرا نمی رن به همون که پشتیبانیشو کردند نمی‌گم برامون غذا بگیر از این ناراحتم فقط 

خیر عزیزم. شما که با هم هستین نسبت به همدیگه یک سری حقوق دارید. من سه سال و نیم توی خوابگاه زندگی کر ...

بله من هم غذا رو میگیرم فقط نمیدانم چطور مودبانه در مورد این موضوع صحبت کنم که ناراحت نشوند و کدورتی به وجود نیاید 

من اتاقمون کوچیکه منتهی خلوته ینفر از اتاق بغل اومد وسیله ببره گفت میشه بیام درس بخونم اینجا گفتم کوچیکه اتاق و از اقای ایکس که خوابه هم بپرسین.خلاصه نباید تعارف کرد.