2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه دعوای من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجهم دقيقاااااا داماد ماهم اينجوريه دلم ميخاد بكشمش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قبل ازدواج من همش به مامان ...

وای چقدر عین همسر منه بیچاره خواهرت با همه وجود میفهممش

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

خلی سخته به خدا اینقدر داداشام و مامان بابام بهش احترام میذارن ولی باز اینجوری می‌کنه  مامانش ...

بخدا من انقد به خانوادش احترام میذارم دیگه مردم.والا دیگه دیشب کاسه صبرم لبریزشد روبه روی خانوادش گفتم ازاین به بعد هرجورکه باشی رفتار میکنم هرکسی خونوادش براش مهمن توهین کنی توهین میکنم خانوادش گفت حق داری هرچی بگی

بخدا من انقد به خانوادش احترام میذارم دیگه مردم.والا دیگه دیشب کاسه صبرم لبریزشد روبه روی خانوادش گف ...

شوهر شمام خیلی حساسه رو خونوادش؟خودش دوست داره احترام ببینه ولی احترام نذاره خیلیی جالبه

شوهر شمام خیلی حساسه رو خونوادش؟خودش دوست داره احترام ببینه ولی احترام نذاره خیلیی جالبه

آره خیلی حساسه ولی به من میگه مامانتو خیلی دوسداری آخه مثلا مامتنم میگه زنتو کتک نزن یا باهاش خوب باش میگه توومامانت پشت همومیگیرین🤕🤕🤕

بچه ها هستین عکس خودم و خواهر دوستش که گفت تو زیبایی در یه حد هستین رو بذارم

به دل نگیر همینطور چیزی گفته،اون خانم رو سرسری دیده،مث ما که دقت نکرده الان خخخ، شوهر خودم یه وقتا شده حرفیو زده  من ماه ها یا سال ها بهش فک کردم  بعدا گفتم چرا این حرفو زدی، اصلا یادش نبود یا میگف همینطوری گفتم

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.

منظورم این نیست بنده خدا زیبا نیس،به این کار ندارم  ،فک کنم خواسته از کیسی که خودش معرفی کرده  دفاعی کرده باشه

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
لعد می‌دونی جالبیش کجاست خودش از کوچکترین حرفی ناراحت میشه یا من باید نهایت احترام رو به خونوادش بذا ...

به نظرم یه مدت کلا نباید خونوادت دعوتش کنند. این جور مردا یه عمر همه رو ازار میدن و روح و روان زن رو نابود می کنند بعد که پیر میشن تازه ادم میشن.

اینجور آدما باید ترد بشن. خودتو بچه هات برید خونه مامانت..با همسرت هر ماهی دو ماهی یکبار اونم تایم ...

وقتی تنها بریم هم میگه مامانت فقط بچه های خودشو دوست داره دورش باشن