2777
2789

ی شب ک من پسرم برده بودم بیمارستان مفید یکی از کاربرا هم بیمارستان بود البته من نمیدونستم از نی نی سایتی ها س اما خب مشخص شد

اون شب اون کاربرا توی حیاط بیمارستان ک با مادر و خواهرش بودن کلی شوهرشو کتک زد 

من خیلی از رفتارش حالم بد شده بود

هرچقدر شوهرش میخواست بره این نمیذاشت هی ادامه میداد مادر و خواهرش هم پسره رو دعوا میکردن

فک کنم موضوعشون این بود ک چرا ی شب هم مادر تو نمیاد بیمارستان بمونه  اگر اشتباه نکنم بچه شون بستری بود 

خلاصه اینکه خواهره هم خیلی بی احترامی میکرد

خانومه موهای شوهرشو میکشید دکمه های لباسشو کند 

کارتای شوهرشو گرف بعد شوهره رف

با خودم گفتم این اگر نی نی سایتی باشه امشب تاپیک میزنه 

و دیدم اگر اشتباه نکنم همون شب یا فرداش تاپیک زد اسمش هم همونی بود ک من توی دعواهاشو دیدم مادرش صداش میکنه

اما شماها دنبالش نگردید چون کلیییی تاپیک انحرافی داره و نمیتونید بشناسیدش

حالا ی سری هاتون میخواید بگید چرااا به این دعوا توجه کردی باید بگم ک این دعوا قسمت پارک بیمارستان و خیلی شدید بود و کلا جلوی ما بود...

امیدوارم بین هیچ زن و شوهری اینطور دعواها و مشکلاتی نباشه چون واقعا دردناک بود و تا چند روز ذهنم درگیرش بود

وسلام😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما که نمیدونی قضیه چی بوده چه تاریخچه ای داشته اصلا نمیشه قضاوت کرد 

خدا برای هیشکی نیاره من که بع مادری که بچش مریضه بستریه حق هر دیوونه بازی رو میدم خیلی سخته چیزی از روح و روان مادر نمیمونه 😢😢

یه جنوبی عاشق شمال

این چندسال خیلی خشونت علیه مردا زیاد شده

کلا با خشونت مخالفم و معتقدم خشونت علیه انسانها اشتباس چه مرد چه زن اما اونچه ازار دهنده است تصور و رفتار اکثر جامعه با خشونت علیه زنا مخالف اما دربرابر خشونت علیه مردا بی تفاوت و یا حتی تشویق کننده

این چندسال خیلی خشونت علیه مردا زیاد شده کلا با خشونت مخالفم و معتقدم خشونت علیه انسانها اشتباس چه ...

مثلا توی فیلم و سریالا دقت کنید چه طنز چه جدی دارن کتک زدن مرد رو رواج میدن توی سریالای کمدی که خیلی زیاد و زننده شده نمیخوام رائفی طور به قضیه نگاه کنم اما باور کنید اتفاقی نیست(مثلا توی سریال انتن زنه شوهرشو به قصد کشت با چکش زد و کارگردان به خیال خودش این یه موقعیت طنز بود اخه منه بیننده چرا باید به خشونت در خانواده و دعوای بین زوجین بخندم؟حالا بماند اگر همین صحنه برعکس میشد چه پیامدایی داشت)