2777
2789
عنوان

همسرم 🥹 بابای بچم 🥰

349 بازدید | 15 پست

خیلییی دوست دارم یه جوری همسرمو خوشحال کنم

همیشه همه تلاششو برای راحتی منو دخترم میکنه

به نظرتون براش کادو بگیرم؟ چه کادویی؟

شام دو نفره بیرون دعوتش کنم؟

شام درست حسابی براش خونه بپزم 🤪🤪

معمولا شام و نهارمون با خانواده هاست خودم زیاد اهل اشپزی نیستم چون شاغلم

شما تابحال برای همسرتون چیکار کردین که احساس میکنین خیلی خوشحال شده؟❤️

سوپرایز خاص بساز واسش با چیزایی که دوست داره با عشق خودت…

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براش چیزهایی رو که دوست داره میخرم کارهایی که دوست داره انجام میدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا میان میگن رژ قرمز و دامن کوتاه

جارودستی یادت رفت

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  

من دوبار از خجالتش درومدم و خوشحالش کردم 

یه تولد خیلی لاکچری براش گرفتم هزینه اش از هزینه عروسیمون بیشتر شد 

و روز مرد دعوتش کردم یه سفره خانه که نوازنده سنتی داشت، همسرم به شدت عاشق تار و سه تار هست خیلی خوشحال شد

محبتت قلمبه شده😄

اره 🥲🥲

همیشه بهترین هارو برای ما خواسته داشتم فکر میکردم از اول ازدواج هیچ چیز درست حسابی برای خودش نخریده ولی خیلی کارا برای من و دخترم کرده، گوشی خودش داغونه عوض نمیکنه ولی هر سال ایفون منو بروز میکنه🥲🥲