2777
2789
عنوان

منوی مهمونی، نظرتون لطفا؟

908 بازدید | 51 پست

سلام دوستان خانواده همسرم و دعوت کردم که خیلی هم دوستشون دارم و دوست دارم در حد خودمون و جیبمون همه چی خوب باشه

خودم نظرم ایناست ، میشه کم و زیادشو بگید؟ مثلا چیزایی که باعث میشه پذیرایی بیشتر به چشم بیاد

30 نفر هستیم

کشک بادمجون ، الویه ، دلمه برگ ، یک غذای چینی ( مرغ و سبزیجات و نودل کره ای خیلی تنده ) ، باقالی پلو با گوشت ، فسنجون ، سالاد فصل ، سالاد لبو ، ماست و خیار 

دیگه؟؟؟

دسر واقعا بلد نیستم شاید از بیرون تارت میوه ای گرفتم

بچه ها خودمم با این شرایط دل و دماغ ندارم ولی چاره ای نیست خیلی رفتم دیگه روم نمیشه وقت پس دادنه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

غذاهاتون خوبه

با کدوم شرایط دل و دماغ ندارید؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه همین

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
غذاهاتون خوبه با کدوم شرایط دل و دماغ ندارید؟

😐😐😐😐

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

زیاد میادا 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
چه خبرتون!!! چه خبررررتتتووووننننه !!! ۳۰ تا نیمرو با نصف سنگگ گافیه

1 سال و نیمه فقط دارم میرم

تازه 1 سال و نیم پیشم رستوران بردمشون 

طفلکا خیلی هاشون اولین باره رنگ خونمو میبینن

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

بنظرم يكيشو حذف كن سالاد شويد درست كن خيلي خوشمزس

واينكه ميتوني دونونوع غذاي اصلي بذاري بجاي مثلا الويه ك پر زحمته يا بجاي دلمه 

بعد دسر هم ژله درست كن تو كاپ هاي تك نفره سي تا دقيقا و روشو پودر پسته و نارگيل بريز

و قبل اينكه بيان رو ميز عسليت ميوه و تزيين كن بذار كيك درست كن بذار تخمه بذار و شكلات و تنقلات اين چيزا 

من هميشه مهمون دارم ميز ميچينم خيلي خوبه تا ميان چشمشون ميخوره 

خوشم نمياد مهمون ك نشست تازه ميوه بردارم بيارم 😑

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭