2777
2789
عنوان

بابام به خوابم میاد

309 بازدید | 17 پست

بچه ها بابای من ۷ ساله فوت کرده 

از همون روز اول تا الان که ۷ سال گذشته به خوابم که میاد باهام قهره گاهی علنا بهم اخم میکنه بیشتر اوقات هم باهام حرف نمیزنه 

من کلا براش خیرات زیاد میدم دعا میخونم 

کلا آدم بدی هم نیستم که کار بدی بکنم ناراحت بشه 

نمیدونم چرا اینطوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پدر بزرگم و همش بخواب میبینم الان چند ماهه فوت کرده همش اخم یا همش حس میکنم ازسمتش  باد سرد و یخی میادیا گاهی هم میبنم اعصای بدنش بریده شده خون میره ازش و همش مریضه .... فک کنم دلتنگی روح پدرت شاد

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

معمولا وجدان آدم توو اینجور مواقع بهترین پاسخ رو میده ،ما ک توو زندگی شما نیستیم عزیزم

بعد از خواب چشاتو ک باز کردی اولین  چیزی ک ب ذهنت اومد پاسخ سوالته

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
منم پدر بزرگم و همش بخواب میبینم الان چند ماهه فوت کرده همش اخم یا همش حس میکنم ازسمتش  باد سرد ...

دلتنگ که زیاد هستم ولی نباید باهام قهر باشه باید باهام حرف بزنه آروم بشم

معمولا وجدان آدم توو اینجور مواقع بهترین پاسخ رو میده ،ما ک توو زندگی شما نیستیم عزیزم بعد از خواب ...

آدم بدی نیستم کار بدی نمیکنم که بخواد قهر باشه یهنی من ۷ سال فقط کار بد کروم؟ یه بار هم نباید بیاد آشتی باشه باهام؟

دلتنگ که زیاد هستم ولی نباید باهام قهر باشه باید باهام حرف بزنه آروم بشم

این فکر تو عشقم .... دلتنگیت باعث میشه اینجوری خواب ببینی .... 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
آدم بدی نیستم کار بدی نمیکنم که بخواد قهر باشه یهنی من ۷ سال فقط کار بد کروم؟ یه بار هم نباید بیاد آ ...

من نگفتم شما آدم بدی هستین من شمارو نمیشناسم ،برای من خیلی اتفاق افتاده ک پاسخ سوالاتمو از وجدانم گرفتم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من نگفتم شما آدم بدی هستین من شمارو نمیشناسم ،برای من خیلی اتفاق افتاده ک پاسخ سوالاتمو از وجدانم گر ...

۷ ساله هیچی به ذهنم نمیرسه 

اوایل میگفتم چون زیاد بی قراری میکنم اینطوریه ولی الان واقعا نمیدونم چرا