2777
2789
عنوان

قره‌قروت محلی چه استفاده ایی داره؟

3440 بازدید | 53 پست

یه مقدار برام آوردن نمی‌دونم چطور استفاده کنم،به درد خالی خوردن که نمیخوره خیلییییی ترشه،بعضیا تو غذا میریزن گویا من تا حالا تست نکردم نمی‌دونم تاثیرش رو طعم غذا چجوریه!؟

شما چه توصیه ایی دارید؟

آش جو درست کن بریز توش محشره

من تو قرمه سبزیم میریزم البته کم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابکیه یا سفته... ما توی خورشت هامون میریزیم اخر هر پخت یا وقتی مرغ شکم پر درست میکنم اخر بار یه تیکه میندازن داخل سس با زعفرون خوشمزه میشه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

ما تو آش رشته میریزیم برا میزان کردن مزه اش

تو قورمه میریزم بجای لیمو عمانی.خیلی خوش طعمش میکنه

کدو که سرخ میکنم آخرش نوک چاقو میزنم برا طعمش

تو سوپ ورمیشل هم یکم میریزم

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

داخل انواع اش ها هم خوبه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

آره توی غذا آبش کن بریز کلسیم قره زیاده توی خورشت هات پای مرغ اینا ما ب ماهی هم میزنیم ماهی که سرخ شد پیاز حلقه ای سرخ میکنم طلایی بشه تو‌روغن خودش یعدم قره محلی ی کمی نمک و ماهی میذارم روش