2777
2789
عنوان

خانما بیاید توروخدا

116 بازدید | 13 پست

عزیزم منم یه مشکلی تو زندگیم پیش اومده ،سی سالمه وده ساله که داریم زندگی میکنیم همسرم با عشق اومدسراغم وزندگی نسبتا خوبی داشتیم حالا چندساله که همسرم نسبت بهم سردوبی احساسه دیگه پیگیرش شدم فهمیدم سه ساله با یک دخترمجرد رفیقن،وقتی فهمیدم دنیاروسرم خراب شد صورت خودموتیکه تیکه کردم،خواستم جدا بشم بنا به دلایلی اول بخاطر خدا دوم یه پسرهفت ساله معصوم دارم که مدتی که گذاشتمش دربه در خونه این واون شد،وپدرم افسردگی گرفت،خلاصه بخاطر اینا برگشتم ولی همسرم میگه پشیمون نیستم حتی اومد دادگاه قسم خورد برا قاضی که زنمو دوس دارم دوباره قسم خوردکه خیانت نمیکنم،منم اومدم ولی وقتی آوردم گفت اونا همه فیلم بوده که پرونده دادگاه به نفعم باشه،خلاصه آوردم خونه میگه حق نداری خونه خانوادت بری یا هیچ جا دوست هم ندارم وقصد دارم طلاقت بدم وهرروز باهام بدرفتاری می‌کنه هنوز یک ماهه که اومدم،حالا از یه طرف میگم خدایا قدرتی بده که بتونم این رفتاراش تحمل کنم بخاطر پسرم که بعداً شرمنده وژدانم نشم،از یه طرف میگم برا خودم ارزش قائل بشم وجداشم،وکیل میگه بذار ازطرف خودش بیفته که حق وحقوقت بده ،حالا باهام بدرفتاری می‌کنه وقتی جوابش نمیدم خیلی عصبی میشم وقتی هم جوابش میدم بعدا عذاب وجدان میگیرم ،میگم تویه فرصت دادی به زندگیت پس درست برخوردکن که بعداً پشیمون نشی،دیگه جدیدا میگم باشرایط کناربیام وبسازم تاوقتی که خودش نخواست,طول روز ورزش میکنم کتاب میخونم وبا پسرم بازی میکنم وخودمو سرگرم میکنم،بنظرشما میشه اونو نادیده بگیرم وبخاطرپسرم وپدرم وخدا بسازم،خواهش میکنم کمکم کنید خیلی تاثیرداره

من عقیدم اینکه با بچه طلاق بیخوده  بمون وبه قول معروف تو نیکی  کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز ،در خوشی یه رو برات باز میشه میاد به دست و پات میفته

مشخصه همسرت تمایلی به حفظ این رابطه نداره وگرنه بعداز محرز شدن خیانتش باید تلاششو واسه جلب اعتماد شما دوبرابر میکرد.

یکی از دلایلش می‌تونه این باشه که هنوز با اون خانم مجرد در ارتباطه و دلبسته اش شده .

متاسفانه تلاش یه نفره واسه حفظ یه رابطه دونفره به هیچ عنوان جواب نمیده باید هر دو طرف بخوان.

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عقیدم اینکه با بچه طلاق بیخوده  بمون وبه قول معروف تو نیکی  کن و در دجله انداز که ...

یعنی در مقابل بی توجهی هاش من خوبی کنم؟بخداذاحساس بی ارزشی اونجوری بهم دست میده ولی میتونم منم بگم تو منونمیخوای منم نمیخوامت ولی بخاطربچه هرکی کارخودشو بکنه

مشخصه همسرت تمایلی به حفظ این رابطه نداره وگرنه بعداز محرز شدن خیانتش باید تلاششو واسه جلب اعتماد شم ...

اره خودمم همین فکرو میکنم میگم نکنه دلش هنوز پیش اونه،همشم آهنگ عاشقونه گوش میده،منم خیلی آسیب دیدم ولی از همین نی نی سایتیا یاد گرفتم زندگی بخاطر خودم و اینکه هرکسی رو در قبرخودش میذارن

من عقیدم اینکه با بچه طلاق بیخوده  بمون وبه قول معروف تو نیکی  کن و در دجله انداز که ...

البته همین کاراهم که دارم میکنم خوب نیکی هستن دیگه لباسشو میشورم غذا درست میکنم به زندگیش میرسم

مشخصه همسرت تمایلی به حفظ این رابطه نداره وگرنه بعداز محرز شدن خیانتش باید تلاششو واسه جلب اعتماد شم ...

منم میگم بذارم تا دیگه خودش قشنگ بگه واقعا نمیخوامت یا دلم پیش یکع دیگه ست وآب پاکی رو بریزه رو دستم بعد برم

اره خودمم همین فکرو میکنم میگم نکنه دلش هنوز پیش اونه،همشم آهنگ عاشقونه گوش میده،منم خیلی آسیب دیدم ...

اون رابطه دوام نداره مطمئن باش تهش به این نتیجه میرسه که شما از هر لحاظ واسش بهترینی فقط امیدوارم اون روز شما بتونید ببخشیدش.

من میگم خودت باش اگه خوبی که خوبی اما اگه حس می‌کنی ب اندازه کافی خوب نیستی خودتو درگیره نقش بازی کردن نکن چون اذیت میشی .

برنامه های خودتو داشته باش مطالعه تفریح ورزش. و....

هیچ وقت میدون رو خالی نکن 

بمون و واسه زندگی چندین سالت بجنگ.

اون رابطه دوام نداره مطمئن باش تهش به این نتیجه میرسه که شما از هر لحاظ واسش بهترینی فقط امیدوارم او ...

قربونت عزیزم دلمو سپردم بخدا و همچنین زندگیمو،من قبلا که بچه تربودم شایدیکم مشکلات کوچیک داشتم ولی چندین ساله که باهاش عالی بودم همیشه مناسبت هامونو جشن می‌گرفتم ،ولی اون هی سرد بود وتومناسبت ها عکس به زورمیگرفت،اونوقت من تو فامیل چع از لحاظ قیافه چه خونه داری خداروشکر عالیم،ینی فامیلا باورکن همیشه زندگیمو تحسین میکردن وقتی خیانت همسرمو چنتاشون فهمیدن اصلا جا خوردن ، احساس میکنم همسرم خودشو کوچیک می‌دونه رفته سراغ اون احمق

اگه حمایت خانواده داری جدا شو

حمایت دارم گلم ولی چند وقت پیش که خواستم جدا بشم سر مهریه که همسرم دبه درمیاره میگه نمیدم بابام میخواست بکشش منم از جنگ خیلی میترسم گفتم خدایا توکل برخودت

قربونت عزیزم دلمو سپردم بخدا و همچنین زندگیمو،من قبلا که بچه تربودم شایدیکم مشکلات کوچیک داشتم ولی چ ...

چ خوب ک خودتو باور داری از نظر ظاهر و خونه داری و ...

یه جمله هست که میگه 

آنقدر خوب باش که بزرگترین تنبیهت برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

عزیزم تو خوب بمون مطمئن باش اونی که ضرر می‌کنه اون آقاست نه شما .

امیدوارم بهترین ها پیش روت باشه.❤️

خیانت اون آقا به این معنی نیست که شما ایرادی دارید پس هیچ وقت خودتو زیر سوال نبر

بنظرم یکم حساسش کن وقتی میادخونه گوشی بگیر بخند و حرف بزن فکرکنه توهم داری کاری میکنی واگه دیدی عصبی شد ببین وبدون ک دوستت داره وحرفاش الکیه 

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***