2777
2789
عنوان

عصبیمممممممممم اههههه

197 بازدید | 10 پست

فردا صبح میخوایم حرکت کنیم بریم سفر

بعد من ن اصلاح کردم ن بافتی خریدم ک یخ نکنم اونجا زیرپالتو بپوشم ن خرید رفتم نه خیلی کارای دیگههههه بعد اقا خودش الان رفته ارایشگاه ینی حرصمو کجا خالی کنم😐بایدم با خودش برم خرید کسی نی ببرتم با اژانسم اذیتم

دوس دارم بیاد خونه و خوراکی برا من نیاره ینی بتوپم بهشششش سبک شم😐😂

اههههههه

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

مرداهمینن عجایبن

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

همه اینا کلا کار 2 یا 3 ساعته 4 بری بیرون تا 6 و 7 تمومه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سلامتی😐🤍

خب دختر برو از الان کاراتو کن وقت هدر نده😐🤌🏻

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

بعد از ظهر بری بیرون تا غروب به همه کارات میرسی عزیزم نگران نباش سفرتونم سلامت باشه

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
یکم مستقل باش و خودت برو خرید و ارایشگاه

ای خواهر ارایشگام دوره 

خریدامم با این وزن و سنگینی نمیتونم چیزی بلند کنم 

وگرنه تموم بود کارام

اخرم خودم باید برم هوف

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
بعد از ظهر بری بیرون تا غروب به همه کارات میرسی عزیزم نگران نباش سفرتونم سلامت باشه

نیست نه شبکاره عصر ساعت۵ میره😒

ارایشگاهو که باید تنهابری الان برید خریدوبزاریدعصرکه همسرتون بودن

اریشگاهم دوره عزیزم باید با ماشین ببرتم

خریدم ک عصر نیستش سرکاره شبکاره😑اخرش دس خودمو میبوسه همه کارا

اریشگاهم دوره عزیزم باید با ماشین ببرتم خریدم ک عصر نیستش سرکاره شبکاره😑اخرش دس خودمو میبوسه همه ک ...

وایییییی پی چقدر وابسته بهشید 

من مشهدم گواهینامه هم ندارم

با اسنپ همه جارو میرم 

تازه بچه کوچیکم دارم بخوای به هوای بقیه باش به هیچ کارت نمیرسی....

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش