2777
2789
عنوان

تعارف شوهرم😔

1558 بازدید | 91 پست

سلام خانما نیم ساعت پیش  شوهرم به رفیقش که با خانوادش رفته بودن مسافرت و دارن برمیگردن تلفنی صحبت میکرد بعد تعارف کرد اونا هم گفتن برای شام میایم

واقعیتش من امروز پریود شدم و خیلی کمرم درد میکنه دست تنهام و بچمم خیلی شیطونه و نمیتونم به تمیزکاری و غذاپختن برسم از طرفیم چون با خانواده دوستش قبلا رفت و آمد داشتیم نمیخام ناراحتشون کنم شوهرم دید حالم خوب نیست گفت میبرمشون بیرون بنظرتون اگه ببریمشون بیرون شام به حساب ما باشه بد نیست نمیگن چرا ما رو خونه خودش نبرد میترسم ناراحت بشن

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا آدم از مسافرت میاد خستس حوصله بیرون نداره.برنج درست کن بگو کباب از بیرون بگیره

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

نه بد نیس

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده

یجوری دوتایی تمیز کنین جلو دیدو شامو از بیرون بگیرین

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸