2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده ادم بدی شدم😞

147 بازدید | 14 پست

شوهرم چند روزه همش داره مامانش رو میبره دکتر...

نمیدونم چرا رو این کار من اینقدر حساس شدم...

وقتی حرف دکتر رفتنشون میشه و تصمیم میگیرن برن دکتر میخوام دیوونه بشم...

آخه میدونمم مادرشوهرم یکمم الکی جلو شوهرم آه و ناله میکنه و ناز میکنه...

میدونمم نباید ناراحت بشم که چرا میبردش و مامانشه وظیفشه ولی آخه دوتا پسر دیگه هم داره چرا یبار اونا به فکر نیستن که ببرنش...

دیگه از همشون بدم میاد...از خودش از مادرش از خواهرش که دستور میده باید مامان رو ببریم دکتر..

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری فداتشم اما خب اونم پسرشه نمیتونه ب امید اینکه منتظر باشه ببینه آیا اون یکی داداشاش می‌برند یا نه بمونه....همیشه تو این موقعیت ها به این فکرکن اگه خدای نکرده مادرت یا پدرت مریض شن تو سعی نمیکنی ببریشون اگه حتی بقیه نبرنش؟خودت رو اینجوری آروم کن!

شوهر من و مادرشم همین بودن اون پسر دیگه ش هییییییچ کار براش نمیکرد ولی همیشه هم عزیزتر بود.

منم زورم میگرفت چون تو همون دوران من باردار شدم فهمیده بود به جاریم گفته بود مگه چی کار کرده ما تبریکم بهش نمیگیم ! و نگفت بدون هیچ بحث و ناراحتی و دلخوری قبلی! 

.

هر کس وظیفه ای داره اینکه برادرای دیگه کاری انجام نمی دن چیزی از وظیفه ی پسر دیگه که همسر شماست کم نمی کنه. یه لحظه خودتون رو بزارید جای مادرشوهرتون ببینید چه حسی داره نوبتی اتون کنن شما هم دوست دارید بچه هاتون بدون رعایت نوبت با جون و دل برای شما کاری انجام بدن. این کار الان شما پس انداز آینده ی شماست. ضمنا سن که بالا میره آدم زودرنج میشه و دوست داره بدونه اگر واقعا مریض بشه چقدر هواشو خواهند داشت.

سلام عزیزم یعنی مادرشوهرت سالمه مشکلی نداره؟؟

سلام گلم...اره از منم سالم تره فقط یکم زانوش درد میکنه که اخه دیگه اثرات پیریه...هفته پیش بردنش دکتر ، دکتر واسش آزمایش داده گفته بدین و دوماه دیگه بیاین اینا حالا رفتن ازمایش و حالا میخوان جواب رو ببرن😐😐😐اخه اگه مشکله حادی بود خوده دکتر میگفت زودتر بیاین

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

حتماً می‌دونه این پسرش روشو زمین نمی‌زنه

به کارخیری که انجام می‌ده فکرکن 

ان‌شاءالله همیشه سالم باشید 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ب این فک کن ک دعای مادرشوهرت انرژی مثبت وارد زندگیت میکنه . اینده خودتم مادر میشی پیر میشی

بخدا خیلی به این چیزا فکر میکنم ولی باز ذهنم اروم نمیگیره😔

عزیزم بهت حق میدم منم دقیقا همینم همه ی بار زندگی خانواده شوهرم گردن شوهر منه در حالی که هشت تا خواهر برادرن ولی دیگه انگار براشون عادت شده یه جورایی سواستفاده میکنن 

حق داری فداتشم اما خب اونم پسرشه نمیتونه ب امید اینکه منتظر باشه ببینه آیا اون یکی داداشاش می‌برند ی ...

مبگم که بخدا خیلی باخودم کلنجار میرم ولی باز عصابم بهمـ میریزه

ان شالله که ذاتش مثل مادر شوهر من بد نباشه و قدردان محبتتون باشه.

ذاتش اونقدرا بد نیست ولی از ایناس که شوهرم خیلی مامانم مامانم میکنه مادرشوهرمم کوچکترین درد رو جوری بروز میده که انگار سرطانه...

واسه یه زانو درد یک ماهه تخت و بند خوابیده...

مبگم که بخدا خیلی باخودم کلنجار میرم ولی باز عصابم بهمـ میریزه

سعی کن کلا بهش فکرنکنی بخداقسم من درکت میکنم چون دقیقا همسر منم همینه اما من عصبی نمیشم دلم میسوزه میگم این نبره خب کی ببره؟؟؟بااینکه برادرشوهزهم دارم و ب قول تو مادرشوهرمم ناز میکنه اما میگم عیب نداره بچشه میخواد یکم نازمو بکشه