2777
2789

من شرایطام خوب بود . بهترین دانشگاه کشور درس میخوندم. پسر خوب دور برم زیاد بود همش میگفتم برای دکتری از ایران میرم و اصلا با ایرانی جماعت ازدواج نمی کنم.  اون همه آدم آینده دار رو محل ندادم و غرور درد. بعد درس گفتم تا میرم یکم‌پول جمع کنم تو این فاصله با یکی از خواستگارام که اصلا شرایط ام رو نداشت و از شهر مادریم که ازش متنفر بودم ازدواج کردم.

الانم مثل چی پشیمونم.

پیشرفت نکردم هیچ جلوی زندگی عادی رو هم ازم گرفته با انرژي منفی اش. با سطح پایین اش ...  

بعد میرم‌میبینم همکلاسی هام به‌جا رسیدن من‌چی.. اون آدم هایی که اگه عاقل بودم و باهاشون‌میبودم الان کجا من‌کجا میخوام سرم رو به دیوار بکوبم ... آخه به چی فکر میکردم اون موقع... چی شد وا دادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا درک نمیکنم

مثل این میمونه ادم از قرمه سبزی بدش بیاد بعد بره رستوران قرمه سبزی انتخاب کنه بین اون همه غذا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

وقتی تو زندگی سرخورده هستی اصلا و ابدا بچه نیار تا راهت رو‌پیدا نکردی 

شاید همسرت رو‌تونستی تغییر بدی اما همیشه یک راه جبران برای خودت بزار 

میتونی دکترا بخونی همینجا فعلا بخون شاید شوهرت پیشرفته رو‌ببینه اونم به خودش بیاد یا اینکه با شوهرت باهم مهاجرت کنید

خود کرده رو تدبیر نیست

واقعا... آخه چرا اینکار رو کردم.

مثلا مستقل و قوی بودم. چی شد گفتم ول کن ..

البته از دوری و تنهایی خسته شده بود.اما من خیلی وقتا تنها و خسته بودم

میفهمم چی میگی منم یبار دچار غرور شدم تا ته جهنم رفتم از اوج عزت اومدم پایین اما من شانس اوردم که خدا بهم فرصت دوباره داد جبران کردم هرچند یه مدت قرص اعصاب خوردم از درس و زندگیم عقب افتادم اما الان راضی ام .شماهم افسوس گذشته رو نخور ایمان داشته باش به خدا و از ته دل از خدا بخواه که برات جبران کنه

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
واقعا... آخه چرا اینکار رو کردم. مثلا مستقل و قوی بودم. چی شد گفتم ول کن .. البته از دوری و تنهایی ...

واقعا نمیدونم چرا همچین کاری کردی اما مطمئنم گند زدی و خیلی اوقات چاره ای جز از صفر شروع کردن نیست

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
من فکر میکنم حدودا ۸۰ درصد بعد ازدواج پشیمون میشن خودتو سرزنش نکن حالا که کردی ببین چیکار کنی زندگی ...

منم همین طور... 

چون از خودمون انتظار داریم با عقل و تجربه الان اون موقع تصمیم میگرفتیم. اما حیف و هزار حیف که این تجربه به بهای از دست دادن جوانی و عمر حاصل شده. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.