2789
عنوان

بارداری

415 بازدید | 53 پست

سلام من دوماه  پیش اقدام به بارداری کردم چون دختر میخواستم فقط سردی میخوردم تخمک گذاری نداشتم دوما ولی این ماه پریود شدم فقط گرمی خوردم شکممو با روغن سیاه دونه چرب کردم و ۱۴ سیکلم رفتم سونوگرافی دکتر گفت دیروز تخمک گذاری داشتی منم که از بعد عادت یک شب درمیون اقدام داشتم حالا پسفردا موعدمه مطمئنم باردارم چون زیردلم یکم ورم داره زیر نافم پایین پایین سفت شده و پر شده البته خیلی لاغرم زود متوجه میشم شکم اصلا ندارم اصلا

حالا دوماه تخمک گذاری نداشتم امکان داره این ماه با وجود تخمک گذاری دوقلو داشته باشم

به نیت ۱۴ معصوم ۱۴ تا صلوات بفرست برای سلامتی خودمو بچم

ژن

قرص

کدومومصرف کردی یا داری

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایدنباشی چجوری فهمیدی دوماه تخمک گذاری نداشتی

رفتم دکتر دکتر بهم گفت فولیکولهای ریز داری و تخمک گذاری نداری بعدشم من بعد تخمک گذاری همیشه ترشحم زیاد دارم وای این دوماه بعد تخمک گذاری اصلا ترشح نداشتم

ژن قرص کدومومصرف کردی یا داری

هیچی فقط از من به شما نصیحت که از روز اول عادت ماست و دوغ و سرکه و ترشی نخورین گرمی بخورزن راستی من از ۵ عادت تا ۱۴ صبح ناشتا عسل سیاه دونه میخوردم تازه همین ماهپیاز درمانی هم کردم