2821
2789
عنوان

مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 39 پست
کاش همون موقع تهدیدش میکردی که میگم در صورت تکرار. الان فکراتو بکن. من بودم میگفتم که بعدا کاسه کوزه ...

گفتم بهش که به همسرم میگم ولی باز زنگ زده اخه هیچ مدرکیم ندارم که بعدا میگه من نکردمو اینا بعدشم همسرم خیلی حسااااسه رو من 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفتم بهش که به همسرم میگم ولی باز زنگ زده اخه هیچ مدرکیم ندارم که بعدا میگه من نکردمو اینا بعدش ...

خب دیگه بدتر. همون کارو کن شوهرت اومد بگو فلانی با گوشی خواهرت زنگ زده قطع شده نمیدونم چکار داشته بذار شوهرت بهش زنگ بزنه تا آدم شه شاید

یه بار تو واتساپ پیام داده بو پاک کردو بود ولی واتساپ مینویسه که پیام حذف شده همسرم دید خودمم با همسرم دیدمش گفتم این چیه دیگه چاقو برداشت رفت سراغش بعد قسم خورد گفت بچه هام  این کارو کردن 

دیگه یه کلمه باهاش هم کلام نشو هیچی هر وقتم بهت نزدیک شد سریع بزن روی ضبط صدا

بخدا دروغ نمیگم هر وقت میومد خونمون وقتی چای یا میوه میبردم هر کدوم که به دستم نزدیک بود اونو برمیداشت هر جایی باشیم انقد بهم نگا میکنه که از خجالت آب میشم همیشه پیش همسرم میشینم ولی عین خیالش نیست 

یه بار تو واتساپ پیام داده بو پاک کردو بود ولی واتساپ مینویسه که پیام حذف شده همسرم دید خودمم با همس ...

وا شوهرت آدم نرمالی نیست انگار برای یه پیام پاک شده چاقو برده بالا سر طرف برای زنگ میخواد چکار کنه😐 قشنگ سبک سنگین کن پس بعد کاری انجام بده

بخدا دروغ نمیگم 

نميگم دروغ ميگى ميگم تا دير نشده ب شوهرت بفهمون ك اون مرتيكه مشكل داره چون دقيقا فيلمه ابلغ همين شد زنه ترسيد ب شوهرش بگه با هزار مكافات و آبروريزى همه فهميدن