2777
2789
عنوان

فنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گمونم چون شما از تجربی رفتید بنظرتون بخونم سال بعد دانشگاه دیگه ای رو‌بزنم یا خوبه واقعا هیچ اطلاعات ...

ن ن اصلا نشینی پشت کنکور واقعا شرایط کنکور خیلی سخت شده اصلا با بقیه سال های قبل قابل مقایسه نیست 

من از ی مشاور ک تو تهرانه و در جای خودش خیلی مشاور خوبیه مشورت کردم ایشون گفتن ک این دانشگاه با دانشگاه ملی از نظر مدرک و اعتبار هیچ تفاوتی نداره فقط تفکیک جنسیتی داره و رشته های مدارس فنی درش قرار گرفته وگرنه هیچ تفاوتی وجود نداره مدرک و معتبر بودنش از همه دانشگاه برتره ولی با دانشگاه ملی در حد برابری هست فقط رشته هاش فرق میکنه و اینکه تفکیک جنسیتیه

میشه برام ی صلوات بفرستی
ن ن اصلا نشینی پشت کنکور واقعا شرایط کنکور خیلی سخت شده اصلا با بقیه سال های قبل قابل مقایسه نیست&nb ...

ممنونم عزیزم خیالم راحت کردید میخواستم بیینم آینده دار هست یا نه خیلی لطف کردید 

ممنونم عزیزم خیالم راحت کردید میخواستم بیینم آینده دار هست یا نه خیلی لطف کردید 

خیالت راحت عزیزم من خودمم روزای اول ک فهمیدم این داشنگاه پذیرش شدم خیلی برام قابل درک نبود پرسو جو کردم ولی ببین اگه میخوای ی شغل خوب در آینده داشته باشی خیلی خوب بخون معدلت واقعا خوب باشه چون ازاین ب بعد معدله ک سرنوشت کاریتو می‌سازه.ازنظر اخلاقی هم مشکلی نداشته باشی خدای نخواسته تو پرونده ت درج بشه یا عوامل کار فرمای دانشگاه ازت ناراضی باشن چون خدای نکرده تو مراحل استخدامی امکان مشکل ب وجود اومدن هست امیدوارم موفق باشی

میشه برام ی صلوات بفرستی
منم همینطور 

سلام منم از انسانی رفتم و ترم بهمنم و رشته حسابداری هستم 

شما فکر کنم یک سال زودتر از من رفتین دانشگاه میشه برام ازش توضیح بدین کلاسام داره شروع میشه میخوام در موردش بدونم براتون سخت نبود که از انسانی رفتین؟