2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ناراحت شدم

اشکالی نداره بابا خب میرن همینجوری با هم حرف میزنن ارتباط میخواد برقرار کنه بیخیال بابا

حالا خیلی برات مهمه دوس نداری بگه بهش بگو شاید گوش کنه

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
مهم نیست کلاس اولی هست باهاش حرف بزنین .درست میشه

چس بگم مثلا؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

از خوردنی هاش جدا برای دوستاش بذار بگو خواستی با دوستت حرف بزنین و بازی کنین  حتما بهش تعارف کن حتما تعارف کن.مستقیم نگو چون ازشون خوردنی نمیگیره.خجالت نداره بچه اینطوری ارتباط برقرار میکنه .مراقب بچه باش تا خجالت این کار

میدم همه چی میدم  نمیخواد ازشون بگیره که فقط مبپرسه

خب براش زندگی های مختلف رو نشون بده بگو شرایط زندگی همه یکی نیست این فیلمای سیاه نمایی ایران که بچه بودیم تلوزیون نشون میداد کفش نداشتن خوراکی نداشتن و....رو دانلود کن با هم ببینین بعد بهش بگو ممکنه بچه های کلاس همین شرایط رو داشته باشن درمورد پول وخوراکی حرف بزنی دلشون بشکنه غصه بخورن.بچه های من حتی خوراکی گرون نمیبردن مبادا کسی دلش بخواد.بهش بگو هروقت میخوای باکسی دوست بشی باید بگی دوتاخوراکی بهت بدم یا خوراکیت رو باهاش نصف کنی