2777
2789

طرف اومده همه رو با فحش به رگبار بسته دوتا ایموجی گذاشتم تو تاپیکش بهم فحش داد فقط چهار صفحه فحش داده بعد جالب این جاست این بوده محتوای تاپیکش که به خودشم حق میده خانه خراب کن باشه اون وقت کاربرای مخالف رو هم به فحش کشید

چرا تعلیقش نمیکنی هان؟

فقط باید تاپیک های سیاسی باشه که چشاتون چشای عقاب بشه واسه تعلیق؟

@نی_نی_یار_شب  

🌿In God I trust🌏🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که خوب این چند سال اینجا متوجه شدم اینه که نی نی یارهای اینجا ذره ای منطق و عدالت و توانایی تجزیه تحلیل ندارن 

انگار یه سری رباتن که در بدترین شرایط با یک جمله ی توهین نکنید محو میشن اما یه جای دیگه به خاطر دلایل مسخره تعلیق میکنن

دوست عزیز دلیل نمیشه چون اسم و پروفایلم به نظرت خنده داره فکر کنی با یه دلقک طرفی و هر طور دلت میخواد صحبت کنی پس جمع کن خودتو تا حالت گرفته نشه
اسی یه سوال ،چرا نی نی سایت تو این شکلیه؟ مال من یجور دیگست🤔🤔🤔🤔🤔

ارههههه منم دوساعته دارم با خودم کلنجار میرم🤦🏻‍♀️😂

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔

حرف بدی نزده تو این اسکیرین که فرستادی از خدا خواسته از دلش بیرونش کنه  نگفته رفتم خونه خراب کنم چجور دلبری کمم منو بخواد و فلان

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

خوب طرف راهکار خواسته 😬

هنوز اشتباهم مرتکب نشده چرا باید قضاوت بشه؟

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
حرف بدی نزده تو این اسکیرین که فرستادی از خدا خواسته از دلش بیرونش کنه  نگفته رفتم خونه خراب کن ...

میخوای از فحشاش اسکرین بدم عزیزم

تو تاپیک گفتم که چن صفحه بعد فحش داده 

🌿In God I trust🌏🍃