2777
2789
عنوان

خانوما ک شیرمیدین لطفا بیاین

113 بازدید | 26 پست

خانوما از کجا بفهمم ک شیرم کافیه؟ مثلا امشب دوشیدم از اندازه ایی ک بچم میخوره کمتر بود ی جورایی نصفش بود . روزی ۳وعده اینا شیر خشک میدم . 

هرچیزیم بگین واسه شیره میخورم مثلا چای کمرنگ ، غذای ابکی ، قطره شیرافزا و قرصش و پودر گالاکتمید . دیگه نمیدونم چکار کنم زبادتر بشه و بچم گشنه نمونه . دیگه بعداز ظهرا واسه اینکه شیشه بدم بهش جیغ میزنه بچم 

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚

خرما کنجد رازیانه شیر زیاد میکنه

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه شنیدم برای پسر خوب نیست اخه 

چرا من ک مادرشوهرم  ب پسرم ک ۴ماهه بود میداد😳😳😳😳

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
عزیزم خودتو ناراحت نکن بعضیا کلا کم شیرن حالا برا علاقه خودت شیر خودتو تفننی بده ولی با شیرخشک سیرش ...

اره کلا شیرم اونقدری نیست حتی وقتی ک سینم سفت شده قبلا فکر میکردم زیاده الان دوشسدم دیدم اونقدری نیست . الان ک فهمیدم دیگه شیر خشک میدم بهش اما خیلی دوست دارم سینه بگیره 

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚
عزیزم خودتو ناراحت نکن بعضیا کلا کم شیرن حالا برا علاقه خودت شیر خودتو تفننی بده ولی با شیرخشک سیرش ...

خوب ی سریا ک عین منن شیر زیادی ندارن چیکار میکنن اگه شیرخشک ندن بچه هاشون . البته اشتباه خودمه ک از اول شیرخشک دادم ،نزاشتم بچه خیلی مک بزنه

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚
خب اخه شیر خشکی ها وعده هاشون کمترِ شیر مادری ها کم میخورن ولی همیشه میخورن

یعنی چی؟ اخه مثلا فکر کن نهایت ۵دقیقه زیر سینه باشه .شیرخودمو ک میخوره زودتر گرسته میشه .شیرخشک رو ک میخوره دیرتر

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚
یعنی چی؟ اخه مثلا فکر کن نهایت ۵دقیقه زیر سینه باشه .شیرخودمو ک میخوره زودتر گرسته میشه .شیرخشک رو ک ...

همینو میگم دیگه

اگه شیر خشک سه ساعت یبار میخوره

شیر خودته هر یک ساعت یک ساعت و نیم میاد مک میزنه😁 پس همونقدر شیر بهش میرسه

هر چی بیشتر مک میزنه شیرتم بیشتر میشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
چرا من ک مادرشوهرم  ب پسرم ک ۴ماهه بود میداد😳😳😳😳

نمیدونم واقعیتش منم شنیدم البته ک خیلیا میگن . منم شیرافزا ک میخورم توش رازیانه داره اما تو نت خوندم میگن اون شیرافزا اونقدری نیست رازیانش عیب نداره . نمیدونم ک . راستی شما بچه ۲ماهش بود چقدر زیر سینه میموند؟

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚
ببین چند وقت دیگع اصلا سیر نمیشه الانم شیرت کمه هم خودت ضرر میکنی هم اون شیر خشک بده شیر که کم با ...

میگن مک بزنه زیاد میشه اخه . قبلا شیرم افتضاح کمتر بود الان شکر خدا بهتره اماا بازم کمه بنظرم  . اما اره شیرخشکم میدم دیگه درکنارش

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚