2777
2789

بچها کیک پایه پختم 

برای فردا ک تولد خواهرمه خامه کشی اینا کنم 

میگن ۱روز بمونه یخچال خامه کشی بهتر میشه کرد 

چجوری بزارمش ینی سفلون بپیچم یا دستمال اینام

خشک نمیشه؟

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم

یا سلفون یا تو کیسه بذار

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها کیک پایه تولد من با چند دستور درست کردم خوب بودن ولی عالی نه اگه کسی دستور مطمئن و عالی داره ...

برو توی برنامه آشپزی پاپیون کاربری محمد هانیه رو فالو کن .کیک اسفنجی محشر داره همه هم راضین کلی طرز تهیه های عالی و آموزش رایگان میده .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بچه ها کیک پایه تولد من با چند دستور درست کردم خوب بودن ولی عالی نه اگه کسی دستور مطمئن و عالی داره ...

گلم منم مدام کیک تولد میپزم همیشه با اسفنجی ک عالی شده اینسری شیفون خوب شه فردا میگم

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
بذار کامل کامل سرد شه وگرنه خمیر میشه گرم سلفون بکشی. بعدش سلفون بکش یا تو نایلون کن بذار یخچال

مطمئنه. خشک نشه